Obavijesti

Show

Komentari 61

Prije godinu dana preminula je buntovnica anđeoskog glasa

Prije godinu dana preminula je buntovnica anđeoskog glasa
15

Amy je umrla na današnji dan prije godinu dana. Njezin otac u intervjuu za MTV prisjetio se bolnog gubitka i zaključio da je unatoč slabostima bila divna djevojka

VIDEO

Prije godinu dana, na današnji dan, u 27. godini života preminula je Amy Winehouse. Njezino beživotno tijelo pronađeno je u njenom domu u londonskoj četvrti Camden, a vijest o smrti šokirala je svijet.

Razultati istrage pokazali su da je soul i jazz pjevačica u trenutku smrti u tijelu imala pet puta više alkohola u krvi od količine dopuštene vozačima. U tijelu nisu pronađene droge, a smrt je nastupila nakon što je zbog pretjerane količine alkohola u krvi prestala disati i pala u komu.

Njezin otac Mitch prisjetio se u intervjuu za MTV bolnog gubitka svoje mezimice.

– Bio sam u New Yorku na početku turneje sa svojim jazz bendom. Trebali smo nastupiti u klubu Blue Note pa sam otišao na tonsku probu. Stanku do početka nastupa iskoristio sam za posjet bratiću i njegovim tek rođenim blizancima. Kad mi je telefon zazvonio, igrao sam se s djecom. Vidio sam da me zove Amyino osiguranje, ali nisam bio sumnjičav. Uvijek je gubila telefon pa me znala zvati s njihovog – kazao je Mitch. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Otkrio je kako ju je pozdravio s 'Bok, dušo' nakon čega mu je netko s druge strane rekao da se hitno vrati kući.

- Pitao sam ga je li Amy mrtva i dobio potvrdan odgovor – kazao je Mitch koji se nakon toga ukrcao na petosatni let avionom, a odmah nakon slijetanja čekao ga je susret s policijom.

– Bio sam u šoku, no nisam plakao. Nisam znao što mi se događa. Znao sam samo da želim biti s obitelji. Otkad sam došao k njima sve do sprovoda, bio sam izgubljen. Ljudi su dolazili i odlazili, sve je prolazilo kao u snu. Tek kad je protokol završio postao sam svjestan da mi se Amy više nikad neće nasmijati – prisjetio se Mitch koji je nakon Amyne smrti,14. rujna prošle godine, na njezin 28. rođendan osnovao zakladu koja nosi njezino ime i pomaže djeci koja se bore s ovisnošću.

- Još je vidim, kako onako lijepa, spokojna leži u mrtvačnici. Ne mogu se osloboditi te slike  – rekao je Mitch kroz suze.

Napisao je i knjigu 'Amy, My Daughter' jer želi da svijet upozna Amy onakvom kakva je uistinu bila.

- Amy je poimence znala svakog čovjeka u Sohou. Ušla bi u dućan i rekla: Zdravo Daphe, kako je tvoj ujak? Takva su moja sjećanja na nju. Bila je sjajna, veoma snažna osoba. Imala je svoje slabosti, no bila je divna djevojka - zaključio je Mitch.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama