Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
11 komentara

Prije zahvata: Kim Kardashian je objavila nikad viđene fotke...

Društvene mreže odmah su 'poludjele' za ovim fotografijama jer prikazuju da je i Kim bila kao svako drugo dijete. Oblačenjem se tada nije isticala iz gomile, a kao i svi, prošla je kroz 'neugodnu fazu'

Foto: Instagram
11 komentara

Reality zvijezda Kim Kardashian (38) prisjetila se djetinjstva i tinejdžerskih dana. Dosad nikad viđene fotografije mlađahne Kim osvanule su na društvenim mrežama. Pratiteljima je Kim pružila priliku da pomoću fotografija prošeću kroz njezino djetinjstvo. 

- Ne mogu spavati, gledam stare fotografije - objasnila je Kim.

Foto: Instagram

Društvene mreže odmah su 'poludjele' za ovim fotografijama jer prikazuju da je i Kim bila kao svako drugo dijete. Oblačenjem se tada nije isticala iz gomile, a kao i svi, prošla je kroz 'neugodnu fazu'. 

Foto: Instagram

Nije objavljivala samo vlastite fotografije već su na nekima bili i članovi obitelji. Njezina baka Mary Jo Campbell (84) povela ju je na plažu u San Diego, a sve je zabilježeno fotoobjektivom. 

Foto: Instagram

Otkrila je i brojnim obožavateljima kako je voljela stavljati mašnice na kosu dok je bila dijete. Voljela je i Mickey Mousea, lika iz crtića, pa je imala i preveliku vestu s njegovom slikom. 

- Mislila sam da sam baš cool - napisala je Kim. Prisjetila se i snimanja reklame 'Stair Climber'. 

Foto: Instagram

Na fotografijama koje je objavila, osim bake, bili su brojni Kardashiankini prijatelji i sestra Kourtney Kardashian (39). 

Foto: Instagram

ŠOKIRALI HANU IZ GOSPODINA SAVRŠENOG: 'Gospođo, dođite na policiju, dobili smo snimku vašeg incidenta'

Naši partneri pišu
Message