Obavijesti

Show

Komentari 1

Prijeti mu tri godine zatvora: Tuže ga za krađu kipa Marilyn

Prijeti mu tri godine zatvora: Tuže ga za krađu kipa Marilyn
2

Da je upravo Clay otuđio kip pokazale su snimke nadzornih kamera. No kada su istražitelji otkrili da je bio na uvjetnoj slobodi nakon presude jer je uništio zvijezdu Trumpa na Stazi slavnih, krenuli su pretražiti njegov dom

VIDEO

Mladi muškarac, već osuđen jer je oštetio zvijezdu predsjednika Donalda Trumpa na Stazi slavnih u Hollywoodu, optužen je za krađu kipa Marilyn Monroe koji glumicu prikazuje u legendarnoj sceni iz filma 'Sedam godina vjernosti' i bio je postavljen na ulazu u tu turističku meku.

Austin Clay (25) mogao bi dobiti do tri godine zatvora bude li proglašen krivim za krađu i vandalizam, objavilo je državno odvjetništvo u u Los Angelesu. 

Whoopi Goldberg Kicks Off Marilyn Monroe Exhibit - Jersey City

Da je upravo Clay otuđio kip pokazale su snimke nadzornih kamera. No kada su istražitelji otkrili da je bio na uvjetnoj slobodi nakon presude jer je uništio zvijezdu Donalda Trumpa na Stazi slavnih, krenuli su pretražiti njegov dom. Prema lokalnim medijima, u stanu su pronašli tragove koji ukazuju na krađu kipa najslavnije holivudske plavuše u legendarnoj sceni iz filma snimljenog 1955.

Kip se nalazio na ulazu u Stazu slavnih kao dio instalacije 'Četiri dame Hollywooda' posvećen slavnim glumicama industrije snova. 

Očevici su rekli da su vidjeli muškarca kako se penje do instalacije noću sa 16. na 17. lipnja te se koristi pilom kako bi uklonio kip.  

20th Century Art Photocall

Policija, nažalost, nije pronašla statuu u mladićevoj kući te strahuje da je oštećen.

- Pregledom videa, čini se da se kip razbio i mogao bi biti u komadima - rekao je policajac  Douglas Oldfield za kanal NBC4.

Austin Clay već se 'proslavio' u srpnju 2018. kada je oštetio zvijezdu Trumpa krampom što ga je sakrio u kutiju za gitaru. Za taj vandalski čin bila mu je dosuđena kazna tri godine zatvora s kušnjom i dvadeset dana rada za opće dobro, kao i obveza psihijatrijskog liječenja.

(mć)

NAJBOLJI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi si savršeno pašu u vezi

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama