Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Prikupljeno 800.000 kuna za Zakladu Ane Rukavine

Koncert je otvoren pjesmom "Želim život", riječima kojima je Ana zamolila za pomoć. Anina majka se zahvalila Zagrepčanima što su podržali akciju

24sata
Video: 24sata
3 komentara

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića u srijedu navečer je održan Božićni koncert Zaklade Ana Rukavina na kojemu su nastupili brojni pjevači i grupe. Tijekom koncerta prikupljeno je telefonskim pozivima građana 800.000 kuna za pomoć Zakladi. Koncert je započeo i završio pjesmom "Želim život", riječima kojima je Ana zatražila pomoć u liječenju leukemije.
- Ana je i danas s nama - rekla je ravnateljica Zaklade i Anina mama, Marija Rukavina, te zahvalila brojnim Zagrepčanima što su došli na koncert, kao i svima dobrovoljnim darivateljima matičnih stanica u Hrvatskoj, kojih je danas oko 33.000. Voditeljica programa Barbara Kolar rekla je da se u korist Zaklade država odrekla prihoda od PDV-a na telefonske pozive i napomenula da će humanitarni broj biti i nadalje otvoren. Na koncertu su nastupili Dječji zbor "Kikići", Davor Radolfi, Maja Šuput, Antonija Šola, Luka Nižetić, Jelena Radan, Meritas, Davorin Bogović, Marija Husar, Baruni, Goran Karan, Jacques Houdek i Natali Dizdar.

Naši partneri pišu
Message