Show

Komentari 1

Princ Albert smjestio 'najtužniju princezu' u ustanovu: 'Charlene je na liječenju, njoj nije dobro'

Princ Albert smjestio 'najtužniju princezu' u ustanovu: 'Charlene je na liječenju, njoj nije dobro'

Princeza Charlene se već duže vrijeme ne osjeća dobro, a princ Albert otkrio je za magazin People da mu supruga pati od teške emocionalne i fizičke iscrpljenosti

Princ Albert (63) u ekskluzivnom intervjuu za People ponovno se oglasio o svojoj supruzi, princezi Charlene (43). Princeza se trenutačno nalazi na liječenju u ustanovi izvan Monaka. Odluku da potraži liječničku pomoć samo nekoliko dana nakon njezina povratka iz Južne Afrike, par je zajednički donio uz pomoć Charleneine braće.

Pixsell

Princ Albert odbacio je glasine o problemima u njihovom braku i otkrio da princeza pati od duboke emocionalne i fizičke iscrpljenosti. 

- Vjerojatno ću to reći nekoliko puta, ali to nema nikakve veze s našim odnosom. Želim to vrlo jasno naglasiti. To nisu problemi u našem odnosu; ne u odnosu između muža i žene, drugačije su prirode - istaknuo je Albert.

Iako je ranije rekao da princeza neće dugo izbivati, njezin će oporavak zahtijevati kliničku njegu koja će trajati najmanje nekoliko tjedana.

- Osjeća se bolje, ali se mora odmarati. Nije u Monaku, ali će se uskoro vratiti - kazao je Albert.

Charleneina šogorica, Chantell Wittstock, dala je do znanja i da će Charlene zasad biti pošteđena javnih pojavljivanja, a to je potvrđeno i putem najnovije objave na službenom Instagram profilu monegaške kraljevske obitelji.

Najčitaniji članci