Obavijesti

Show

Komentari 51

Princ Harry: Ne želim coprati, ali Engleska će danas pobijediti

Princ Harry: Ne želim coprati, ali Engleska će danas pobijediti
16

Princ Harry je rekao da ne želi previše pričati o polufinalu Engleske i Hrvatske da ne urekne svoju reprezentaciju. Nakon posjeta Irskoj mora žuriti kući gledati tekmu

VIDEO

Princ Harry (33) i vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (36) u službenom su dvodnevnom posjetu Irskoj gdje danas na tisuće Hrvata, koji tamo žive i rade, bodri našu reprezentaciju koja večeras igra polufinale s Engleskom u Moskvi. 

Kraljevski par susreo se s irskim predsjednikom Michaelom D. Higginsom (77) i njegovom suprugom Sabinom (74) u predsjedničkoj rezidenciji u Dublinu. Meghan su više od susreta s Higginsom obradovali njegovi bernski planinski psi Brod i Sioda. 

Royal visit to Dublin - Day Two

Vojvotkinja ih je mazila i tepala im cijelo vrijeme se smiješeći. Meghan inače ima bigla Guyja kojeg je udomila iz skloništa za napuštene životinje. Taj pas živi u Kensingtonskoj palači s kraljevskom obitelji i, kako mnogi fanovi kažu, živi u bajci baš poput njegove vlasnice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Princ Harry je s irskim predsjednikom pričao o polufinalnoj utakmici Hrvatske i Engleske te istaknuo kako vjeruje da 'nogomet vraća kući' (It's coming home). To je parola kojom engleski navijači najavljuju pobjedu svoje reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Harry je dodao kako ne želi previše pričati o tome da ne urekne igrače. 

Prema pisanju britanskih medija, princ i Meghan će danas morati žuriti nakon što njihov službeni posjet Irskoj završi ako žele gledati polufinale. Glasnogovornik kraljevske obitelji je rekao kako će par stići u Ujedinjeno Kraljevstvo u 18.30 privatnim čarterom i potom juriti na utakmicu. No nije htio otkriti gdje će Harry i Meghan gledati polufinale Hrvatske i Engleske. 

Royal visit to Dublin - Day Two

Ni ovaj službeni posjet novopečenog bračnog para nije prošao bez skandala, a glavni krivac je ponovno bivša glumica. Naime, irska senatorica Catherine Noone (42) pohvalila se kako je pričala s Meghan o legalizaciji pobačaja. 

- Razgovarale smo o nedavnim rezultatima referenduma i rekla mi je kako je bila zainteresirana za to pitanje te joj je drago zbog rezultata - otkrila je političarka na društvenoj mreži koja se pohvalila i fotografijom s Meghan. Irska je krajem svibnja preko referenduma legalizirala pobačaj koji je u ustavu te zemlje bio dopušten samo kada su ugroženi životi majki. 

Ubrzo su fanovi kraljevske obitelji sugerirali senatorici da će njezina objava 'dovesti u nevolje' Meghan jer ne smije raspravljati o politici. No ona je nakon upozorenja obrisala što je napisala i ostavila samo fotografiju s vojvotkinjom od Sussexa. 

1st of a 2 days visit from The Duke and Duchess of Sussex to Dublin   Albert Nieboer / Netherlands OUT / Point de Vue OUT

Meghan i Harry su se u Irskoj susreli i s ministrom obrane Leom Varadkarom (39), a njihov susret je ubrzo postao tema brojnih šala. Naime, Varadkar je za razgovor u vladi s parom pripremio 14 boca vode na stolu. Fanovi su se šalili kako je lijepo da je kraljevski par donio toliko vode nakon što je zabranjeno korištenje crijeva za vodu zbog suše. Nasmijao ih je i razgovor premijera s Meghan i Harryjem. 

Royal visit to Dublin - Day Two

Inače, prema dostupnim podacima u Irskoj živi i radi barem 17.000 Hrvata, a još se mnogi pripremaju odseliti u tu zemlju. Oni su najavili pobjedu Hrvatske protiv Engleske te poručili Ircima da će ih pobijediti u njihovo ime. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život