Show

Komentari 2

Princ Harry slavi 35. rođendan: 'Najbolji si suprug i divan otac'

Princ Harry slavi 35. rođendan: 'Najbolji si suprug i divan otac'

Iako se puno piše i o sve lošijem odnosu te svađama Harryja i Meghan s ostatkom kraljevske obitelji, sudeći po službenim objavama sa zajedničkog profila, u braku novopečenih roditelja ipak cvjetaju ruže

Mnogima omiljeni član kraljevske obitelji slavi 35. rođendan, a godine čine svoje pa je princ Harry od partijanera i šarmera dogurao do uzoritog supruga i oca, koji s vojvotkinjom Meghan Markle (38) ima četveromjesečnog sinčića Archieja, a obitelj mu je na prvom mjestu. 

- Tvoj angažman oko stvari do kojih ti je stalo inspirira me svakog dana. Najbolji si suprug na svijetu i divan otac našem sinu. Volimo te. Sretan rođendan - napisala mu je u službenoj čestitci na Instagramu Meghan.

Harry je u posljednje vrijeme izgradio imidž požrtvovnog i vrijednog oca, dok Meghan nema ni približno pozitivnu sliku u očima javnosti. Vojvotkinju često razapinju zbog njezinog načina života i starih navika, zbog kojih se teško prilagođava tradicionalnim običajima kraljevske obitelji. 

Tako je Meghan nedavno u privatnom aranžmanu te suprotno svim uvriježenim pravilima ponašanja članova obitelji krenula na put u New York gdje je u finalu US opena podržala svoju prijateljicu Serenu Williams (37).

Harry je ostao u Londonu s Archiejem, a javnost je ponovno osudila Meghanin postupak. 

Royal Baby Christening

Iako se puno piše i o njihovom sve lošijem odnosu te svađama s ostatkom obitelji, koja i dalje ne može prihvatiti Meghan i njezinu želju da ostane u svijetu showbiza, sudeći po službenim objavama sa zajedničkog profila, u braku novopečenih roditelja ipak cvjetaju ruže. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak

Najčitaniji članci