Show

Komentari 12

Princ Harry vratio se ženi u SAD, nije ostao na rođendanu kraljice

Princ Harry vratio se ženi u SAD, nije ostao na rođendanu kraljice

Nakon intervjua s Oprah, odnosi u kraljevskoj obitelji jako su zahladili, princ Harry je razgovarao s bratom tijekom svog boravka u Britaniji, ali ništa se nije previše promijenilo

Princ Harry (36) ipak nije ostao na proslavi rođendana svoje bake, kraljice Elizabete, već se vratio u Los Angeles supruzi Meghan Markle (39) i sinu Archieju, prenosi Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO:

On je bio na letu American Airlinesa iz Londona za Los Angeles u utorak, nakon čega je automobilom sa zatamnjenim staklima prevezen u svoj dom u Montecitu.

Nakon sprovoda princa Philipa, Harry je kratko razgovarao s bratom Williamom (38), a ocu Charlesu (72) napisao je pismo kako bi izgladio tenzije između njih.

Izvor blizak kraljevskoj obitelji za strane medije je rekao da su i dalje stvari u obitelji jako komplicirane.

- Kate je oprostila Harryju i Meghan za sve optužbe, te je nagovorila svog supruga, princa Williama da razgovara s bratom. Oni su pričali, ali odnos je i dalje vrlo hladan. On mu ne može oprostiti preko noći.

Nagađalo se da će Harry produžiti boravak u Velikoj Britaniji, ali do tog nije došlo, odlučio se vratiti svome sinu i trudnoj supruzi.

Najčitaniji članci