Obavijesti

Show

Komentari 2

Princ romske glazbe kuhat će u novoj sezoni 'Večere za 5'

Princ romske glazbe kuhat će u novoj sezoni 'Večere za 5'
2

Renato Zahirović prijavio se jer ima izraženi natjecateljski duh i voli kuhati, a roker Miroslav Miro Dimić jer želi promovirati vlastiti kraj i pokazati svoje kulinarsko umijeće. Tko će se bolje snaći, tek ćemo vidjeti

VIDEO

Petnaesta sezona emisije 'Večera za 5 na selu', koja s prikazivanjem počinje 21. ožujka u 20.15 sati, donijet će pregršt novih delicija, ali i kandidata. Tako ćemo između ostalog gledati i romske delicije koje će pripremati talentirani pjevač Renato Zahirović (30) iz Zagreba, a uz njega u emisiju stiže i roker te bluzer iz Siska, Miroslav Miro Dimić (67), piše RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

12:10

Renato je pjevač i samostalni umjetnik, a publici je najpoznatiji po sudjelovanju u showu 'Zvijezde', gdje je došao do finala ali i drugim emisijama istog karaktera. Ljubav prema glazbi prati ga od najranijeg djetinjstva jer je njegov otac svirao harmoniku, a majka pjevala. Prvenstveno voli izvoditi romsku, narodnu i etno glazbu, a nisu mu strani ni jazz, pop, rock i R&B žanrovi. Njegovi glazbeni uzori su Esma Redžepova te Šaban Bajramović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Oni su velikani od kojih sam puno naučio i njihov je odlazak gubitak za svjetsku glazbenu scenu. Osim njih, ne bih odbio duet ni s kim tko ima visoku izvođačku, umjetničku, profesionalnu i ljudsku razinu na kojoj može kroz pjesmu manifestirati najfinije predjele ljudske duše. Pošto su otišli kralj i kraljica, trudit ću se svojim radom naslijediti ih kao princ romske glazbe - izjavio je Zahirović 2018. godine kao finalist showa 'Zvijezde'.

Uz pjesmu, obožava i ples, a jedno vrijeme bio je i instruktor trbušnog plesa. U 'Večeru za 5 na Selu' prijavio se jer ima izraženi natjecateljski duh i voli kuhati. Vjeruje kako bi čak mogao i pobijediti.

Vampirica Olja otvorila dušu: 'Još nisam našla novu ljubav, s Draganom je bila dobra zabava'
Vampirica Olja otvorila dušu: 'Još nisam našla novu ljubav, s Draganom je bila dobra zabava'

Miroslav Miro Dimić iskusni je roker koji iza sebe ima dugogodišnju glazbenu karijeru. Glazba je njegov život, profesija i hobi, naglašava. Cijeli život posvetio je rocku i bluesu. Svirao je i surađivao s brojnim glazbenicima te izdao nekoliko albuma. No, iza sebe ima i dokumentarni film. Trenutačno vodi vlastitu glazbenu školu za djecu i veliki je ljubitelj i promotor svoga kraja.

Sisak: Najavljen Međunarodni blues camp koji će se održati u Čigoču

U 'Večeru za 5 na selu' prijavio se kako bi gledateljima pokazao svoj kraj, istaknuo njegove posebnosti, ali i kako bi dobro skuhao i još bolje se, naravno, zabavio. Smatra se vrlo društvenim, komunikativnim, kreativnim te spontanim. Ističe kako voli ljude, a ljudi vole i njega. U slobodno vrijeme bavi se tenisom te sudjeluje na raznim natjecanjima, a u nekoliko njih je i pobijedio.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli RTL Hrvatska (@rtl_hr)

Koji će se od dvojice glazbenika bolje snaći u kuhinji, doznat će se  u novoj sezoni showa 'Večera za 5 na selu' od 21. ožujka u 20.15 sati na RTL-u!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama