Obavijesti

Show

Komentari 12

Princ u školi: Maleni George spreman je za prvi dan nastave

Princ u školi: Maleni George spreman je za prvi dan nastave
4

NEMA PREZIME Princ George (4) kreće u školu. Obrazovat će se u privatnoj školi zajedno s djecom pučana. Međutim, već ima problema - onih administrativnih

VIDEO

Vojvoda i Vojvotkinja od Cambridgea sina će na prvi dan nastave odvesti u školu 5,5 kilometra udaljenu od Kensingtonske palače u kojoj žive.

Prince George fourth birthday

Princeza Diana željela je da se njezina djeca školuju s drugom djecom. Pinc William tako je postao prvi britanski prijestolonasljednik koji se školovao izvan palače.

Britanska kraljevska obitelj odučila je ponovno prekšiti tradiciju. Britanci imaju drukčiji obrazovni sustav pa tako princ George (4) u četvrtak kreće u školu. William i Kate za njegovo su obrazovanje izabrali školu 'Thomas’s Battersea'. Na stranicama škole piše kako je prikladna 'za kozmopolitske roditelje koji žele da njihova djeca imaju najbolje englesko obrazovanje koje se može kupiti'.

- Nisam sigurna da George zna što ga očekuje - izjavila je Kate, čiji je sin treći u redu za britansko prijestolje. Škola koju princ upisuje ima običan nastavni program, a djecu poučavaju o razumijevanju svijeta, izražajnoj umjetnosti i dizajnu, ali i nečem što bi budućem kralju svakako trebalo biti korisno - britanskim vrijednostima.

Jako paze i na manire pa tako Simon O’Malley, ravnatelj Batterseae, kaže kako je najvažnije školsko pravilo 'Budite ljubazni'. Princ u školu još nije ni krenuo, a prvi problem se već pojavio.

Budući da članovi britanske kraljevske obitelji službeno nemaju prezime, pitanje je pod kojim će prezimenom princ biti uveden u školsku dokumentaciju. Škola će se potruditi da mu osigura sigurnost i privatnost. Zato je i plaćaju 50 tisuća kuna po semestru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...