Show

Komentari 2

Princ William poludio je zbog prizora koji je mogao vidjeti iz svoje sobe: Tužit će Netflix?

Princ William poludio je zbog prizora koji je mogao vidjeti iz svoje sobe: Tužit će Netflix?

Sve je više gledatelja uvjereno da je Netflixova 'Kruna' više dokumentarac nego drama, zbog točnog praćenja radnje i portretiranja likova. William je bijesan na Netflix zbog lokacije koju su odabrali

Nova sezona Netflixove 'Krune' je u tijeku snimanja, a za poznatu 'osvetničku scenu' princeze Diane odabrali su mjesto koje je od prozora princa Williama (39) na Kensingtonskoj palači udaljeno samo 800 metara. U sceni je princeza Diana koju glumi Elizabeth Debicki (31) u uskoj crnoj haljini koja je kršila kraljevski protokol, nakon što je Charles javno priznao preljub.

POGLEDAJTE VIDEO:

Scena je snimljena na točnoj lokaciji gdje se 1994. i dogodila, u trenutku kad je princeza Diana izašla iz automobila u haljini otvorenih ramena i stigla na večeru u galeriju Serpentine u Kensington Gardenu. 

U središtu pete sezone nagrađivane Netflixove serije bit će bombastičan intervju princeze Diane iz 1995. godine, pišu britanski mediji. 

Intervju koji je vodio tadašnji novinar BBC-ja Martin Bashir (58) izazvao je golemu medijsku pozornost diljem svijeta jer je Princeza od Walesa otvoreno govorila o svom braku i izrekla glasovitu rečenicu: 'Bilo nas je troje u braku pa je pomalo bila gužva'.

Kraljevska obitelj navodno ne odobrava seriju te se čini da će tužiti Netflix zbog portretiranja likova.

Princess Diana 1990

 

Najčitaniji članci