Show

Komentari 17

Princeovi nasljednici sada tuže bolnicu, a javila se i bivša žena

Princeovi nasljednici sada tuže bolnicu, a javila se i bivša žena

Princea su pronašli mrtvog 21. travnja 2016. u njegovom domu. Službeni uzrok smrti je predoziranje fentanilom, koji je 50 puta snažniji od heroina

Nasljednici američkog pjevača Princea tužili su bolnicu u Illinoisu i lanac ljekarni Walgreen. Oni tvrde da su mogli spriječiti njegovu smrt 2016. da su postavili točnu dijagnozu i liječili njegovo predoziranje nekoliko dana ranije, priopćeno je sa suda.

Prema tužbi, liječnik i bolnički ljekarnik nisu ispravno ispitali slučaj, niti osigurali da pop zvijezda dobije odgovarajuće savjete. Šest nasljednika optužuje i dva ljekarnika da su glazbeniku nepropisno izdali lijek.

24sata

S druge strane, sada se javila i Princeova bivša supruga Mayte Garcia. Ona je reagirala na optužbe 'posrnule' glazbenice Sinead O'Connor (51) koja je izjavila da je glazbenik zlostavljao žene i koristio teške droge. Kazala je kako nikad nije bio nasilan prema njoj te da nikada nije vidjela da je takav prema nekom drugom.

Isto tako, izrazila je sumnju u navodno 'blizak odnos' između Princea i Sinead. Njezine tvrdnje da je bivši suprug bio sklon eksperimentiranju s okultnim nazvala je 'sranjima'.

Podsjetimo, Princea su pronašli mrtvog 21. travnja 2016. u njegovom domu. Službeni uzrok smrti je predoziranje fentanilom, koji je 50 puta snažniji od heroina. Smrt glazbene zvijezde šokirala je svijet.

Prince performs during halftime show of the NFL