Show

Komentari 1

Princu Filipu je loše, ali intervju Meghan i Harryja će se objaviti

Princu Filipu je loše, ali intervju Meghan i Harryja će se objaviti

Oprah je istaknula u traileru da su joj Meghan i Harry rekli neke prilično šokantne vijesti. Izvori bliski kraljevskoj obitelji kažu da njezini članovi strahuju da bi supružnici mogli rekli svašta o životu u Britaniji

Producenti intervjua koji su princ Harry (36) i Meghan Markle (39) dali za Oprah Winfrey (67) istaknuli su da će objaviti razgovor unatoč stanju princa Filipa (99), koji je već nekoliko dana u bolnici. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iako bi to mogla biti, upozoravaju mnogi, 'diplomatska bomba', intervju će se svejedno objaviti. Nije poznato je li Harry zatražio od voditeljice ili vođa CBS-a da se odgodi objava zbog stanja njegova djeda, koji je ovih dana prebačen u drugu bolnicu zbog pogoršanja stanja. 

Polo at Guards Polo Club

Imali smo priliku za vikend vidjeti trailer intervjua. Fantastična trojka, odnosno četvorka s obzirom na to da je Meghan trudna, sjedi u vrtu njihove kuće u Kaliforniji, okruženi zelenilom. Meghan u crnoj haljini i ponovno se drži za trudnički trbuščić, Harry u sivom odjelu, a Oprah u odjeći pastelnih boja.

Oprah je u jednom trenutku rekla Meghan: Rekla si neke poprilično šokantne stvari. Jesi li šutjela ili bila ušutkana? 

To je stvorilo dramu u krugovima kraljevske obitelji jer ih je strah na što su sve Meghan i Harry spremni, odnosno nisu sigurni u to što su sve otkrili u intervju, a koji će uskoro ugledati svjetlo dana. 

Royal visit to Africa - Day Ten

 

 

 

Najčitaniji članci