Show

Komentari 57

Privukla pažnju: Knoll u lateks hlačicama šetala Zagrebom

Privukla pažnju: Knoll u lateks hlačicama šetala Zagrebom

Strastvena navijačica pozirala je u centru grada Zagreba, a čini se kako se jako obradovala prvim zrakama sunca, s obzirom na to da je već 'uskočila' u ljetni outfit

Ista priča svaki dan, dajte mi neku dramu, napisala je zanosna hrvatska navijačica Ivana Knoll (28) u opis posljednje fotografije na Instagramu kojom je ponovno 'ukrala' pažnju svojih više od 360.000 pratitelja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pozirala je u centru grada Zagreba, a čini se kako se jako obradovala prvim zrakama sunca, s obzirom na to da je Ivana 'uskočila' u ljetni outfit. 

Odjenula je pripijenu majicu bez rukava, kratke hlačice od lateksa, a cijeli outfit upotpunila je crnim sandalama na petu. Naravno, u prvi plan ponovno je stavila bujne atribute. Njezini pratitelji na račun izgleda pisali su joj brojne komentare.

- Goriš. Kakva žena, predivna si. Imaš lijepu kosu i fantastičnu figuru. Sviđaju mi se ove hlačice - samo su neki od komentara ispod fotografije. 

Već je prije nekoliko dana Ivana krenula s laganijim modnim kombinacijama. Sezona kratkih haljina i majica, čini se, za nju je započela. 

A nedavno je najstrastvenija hrvatska navijačica pokazala kako izgleda bez šminke. Pratitelji su joj tada poručili kako izgleda puno bolje tako prirodna.

 

Najčitaniji članci