Obavijesti

Show

Komentari 26

Probudio se iz kome: Prvo je vidio suprugu, oči su mu suzile

Probudio se iz kome: Prvo je vidio suprugu, oči su mu suzile
11

Otac pjevača izjavio je da će Darko biti dobro, dok su djevojka Marina Gagić i kuma Andreana Čekić nakon posjete Darku izašle iz bolnice dobro raspoložene...

VIDEO

Folk pjevača Darka Lazića (27), koji je 23. listopada doživio tešku prometnu nesreću, liječnici su jučer probudili iz inducirane kome u kojoj je bio šest dana, piše Kurir. Pjevač ne može pričati pa se s liječnicima sporazumijeva dajući im znakove kojima odgovara na pitanja.

Vozio pijan više od 100 km/h: 'Lazić se hvalio vratolomijama'
Vozio pijan više od 100 km/h: 'Lazić se hvalio vratolomijama'

Nakon što su mu u četvrtak izvadili slezenu, tim liječnika donio je odluku za još jednu operaciju. Kako pišu srpski mediji, ako pjevaču stanje bude bolje, očekuje ga operacija noge za nekoliko dana. Njegov otac Milan izjavio je da je Darko dobro, a djevojka Marina Gagić i kuma Andreana Čekić (34) nakon posjete pjevaču izašle su iz bolnice dobro raspoložene. Posjetila ga je i supruga Ana Sević s kojom ima kćer Lorenu te se još nije službeno razveo.

- Supruga mu je stalno u bolnici. Kada je Darko izašao iz kome, prvo je vidio njezino lice. Bilo je to vrlo emotivno. Iako je i dalje bio ošamućen, odmah ju je prepoznao, i iako nije mogao govoriti, oči su mu bile pune suza, pa se onda i Ana rasplakala. Sve je odmah shvatio. Mislim da ne postoji osoba čije je lice htio više vidjeti od njezinog. Ana je sretna što može konačno reći Loreni da uskoro može vidjeti oca - ispričao je izvor iz bolnice za Kurir

Podsjetimo, pjevač je doživio nesreću kod mjesta Brestač u općini Pećinci. Vozio je pod utjecajem alkohola više od 100 km/h te je sletio s ceste i prevrnuo se na krov.

Operacija trajala manje od dva sata: Laziću su izvadili slezenu
Operacija trajala manje od dva sata: Laziću su izvadili slezenu

Prilikom prevrtanja zadobio je potres mozga, povredu kralježnice, hematom na lijevom bubregu, prijelom bedrene kosti, višestruki prijelom noge te je polomio rebra što je uzrokovalo oštećenje pluća.

Kako kažu liječnici, vjerojatno će mu ugraditi umjetni kuk. Također, Darko je prije nekoliko dana operiran i izvađena mu je slezena.

O njemu danonoćno brine najkvalificiranije osoblje KBC Zemun.

- Čak 20 do 30 posto operiranih pacijenata u ovakvom slučaju dobije trombozu nakon operacije. On je najgori dio prošao, ali ono što je trenutno najopasnije je da tromboza ostane neprepoznata. Tada može dovesti do ozbiljnih posljedica - rekao je izvor za Kurir te dodao da se zbog toga pjevačevo stanje prati konstantno.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...
U SLAVONSKOM BRODU

Dolores Lambaša danas bi imala 43 godine: Izgubila život nakon kobne prometne nesreće...

U listopadu 2013. javnost je šokirala vijest o teškoj prometnoj nesreći u kojoj je Dolores Lambaša izgubila život
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...