Obavijesti

Show

Komentari 1

'Procurila' je tajna: Archiejeva kuma je PR agentica Isabela...

'Procurila' je tajna: Archiejeva kuma je PR agentica Isabela...
7

Isabelin identitet se skrivao jer ona nije javna osoba, a Meghan ju je upoznala putem zajedničkog prijatelja Markusa Andersona koji je organizirao i prvi spoj vojvode i vojvotkinje od Sussexa

Gotovo dva mjeseca nakon krštenja malenog Archieja saznalo se koga su vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle (38) i princ Harry (34) izabrali za kumu. Stručnjakinja za kraljevsku obitelj Katie Nicholl otkrila je da je Archiejeva krsna kuma PR agentica Isabel May, prenosi Express

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Isabelin identitet se skrivao jer ona nije javna osoba, a Meghan ju je upoznala putem zajedničkog prijatelja Markusa Andersona koji je organizirao i prvi spoj vojvode i vojvotkinje od Sussexa. 

Isabel je prisustvovala i velikom kraljevskom vjenčanju u svibnju prošle godine, a nakon toga su ona i Meghan postale bliske prijateljice.

- Ona je pomogla Meghan da se privikne na život u Londonu kad se preselila iz Kanade. Bila joj je veliki oslonac - rekao je izvor za strane medije.

Kraljevski par krstio je sina Archieja na privatnoj ceremoniji koja je bila u kapelici kraljice Elizabete II. (93). Prisustvovali su samo najbliži prijatelji i članovi obitelji. 

Dvomjesečni Archie nosio je ručno izrađenu repliku kraljevske haljine za krštenje, koju je izradila krojačica Angeli Kelly, a ceremoniju krštenja vodio je nadbiskup Canterburyja. 

Royal Baby Christening

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?