Show

Komentari 1

Progovorio je Khan, Dianin ljubavnik iz prtljažnika

Progovorio je Khan, Dianin ljubavnik iz prtljažnika

Hasnat Khan, kardiolog u Londonu, tek je sad priznao da je dvije godine bio ljubavnik princeze Diane. Progovorio je jer mu se raspao brak...

Odlazeći s njim na tajne sastanke, stavljala bi na glavu periku s dugom crnom kosom ne bi li zavarala fotografe. Njihova ljubav trajala je dvije godine, a specijalist za srčane bolesti rastavio se, navodno, jer nikad nije prebolio pokojnu princezu. Posljednjih tjedana sumnjiče ga da je umiješan u njezinu pogibiju. Hasnat Khan (48) sada je za Daliy Mail otkrio dugo čuvanu tajnu, ljubavnu aferu s princezom Dianom. Na razgovor je pristao baš zato jer mu se uoči Božića, nakon samo 18 mjeseci, raspao brak sa 20 godina mlađom suprugom Hadijom Sher Ali.
- Dianu sam prvi put vidio uživo u Australiji potkraj '80-ih. Sjećam se da smo sjedili na nekoj priredbi s pogledom na Sydneysku luku. Prinčevski bračni par je bio tamo, ali tad me se nisu dojmili jer u Australiji nisu bili tako popularni - prisjetio se Hasnat Khan i nastavio priču za britanske novine. Idući put susreli su se 1995. neposredno nakon njezina famoznog intervjua časopisu Panorama, u kojem je novinaru Martinu Bashiru prvi put ispričala o Charlesovoj nevjeri s Camillom Parker Bowles.
- U tom braku nas je bilo troje pa je bila prevelika gužva - rekla je tada Lady Di.
- Upoznali smo se baš u toj najtežoj fazi njezina života. Princeza je posjetila prijatelja koji je ležao na mojem odjelu u bolnici - dodao je dr. Khan. Svjedoci tvrde da se Diana više nije odvajala od njegove slike koju je nosila u novčaniku. Jedne noći njezin batler uveo ga je u Kensingtonsku palaču u prtljažniku automobila. Lady Di je i nekoliko puta zbog Khana posjetila Pakistan:
- Voljela je dolaziti, ali nikad nije upoznala moju obitelj. Nalazili smo se u mom domu u Lahoreu - priznao je Khan. Nije komentirao to da je s njom prekinuo jer nije mogao izdržati pritisak medija.

Najčitaniji članci