Obavijesti

Show

Komentari 6

'Progutam lokot i u trbuhu ga otključam, stižem u Hrvatsku'

'Progutam lokot i u trbuhu ga otključam, stižem u Hrvatsku'
7

SUPERTALENT Progutam zaključani lokot i prsten. U želucu otključam lokot, a oko njega onda stavim prsten, priča ekskluzivno za 24sata Stevie Starr

Bok, Hrvatska! Ja sam Stevie Starr, profesionalni regurgitator. Što to znači? Gutam stvari i vraćam ih iz želuca. Ali unutra ih mogu otključavati, zaključavati, mijenjati im položaj, govori nam u uvodu ovaj osebujni Škot.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako vam ovo zvuči suludo te jednostavno, znanost ne može objasniti kako on to uspijeva. Uz to, Stevie se jedini na svijetu ovim bavi profesionalno, obišao je cijeli planet, gostovao u najjačim talk showovima, a sad u “Supertalentu” Nove TV stiže u Hrvatsku. 

- Otkrio sam da imam ovaj talent dok sam odrastao u sirotištu u Škotskoj. Nikad nisam imao obitelj, pa sam se brinuo sam za sebe. Ono malo novca što sam imao morao sam čuvati, pa sam ga počeo gutati, a s vremenom sam ga naučio i vraćati. Bio sam vlastita kasica prasica - otkriva nam Stevie, koji je ovaj talent uspio pretvoriti u profesionalnu karijeru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nastupa već gotovo 40 godina i u to vrijeme odradio je na tisuće i tisuće gaža. Najdraža mu je ona privatna kad ga je pozvala Barbra Streisand.

- Mislim da sam nastupao u svakoj zemlji na svijetu - kaže nam kroz smijeh Stevie i odmah nastavlja:

- Upoznao sam stvarno jako puno slavnih ljudi. Družio sam se s Heidi Klum, Alom Pacinom, Robertom De Nirom, Simonom Cowellom, Jayem Lenom... A Barbra? Slavila je rođendan i odlučila je da ih ja zabavljam. Bilo je to sjajno iskustvo - kaže nam gospodin Starr. Naravno, zanimalo nas je kako je slavna gospoda reagira kad shvati što on može napraviti. 

- Svi budu u šoku. ‘Nevjerojatno, čovječe. Što se događa?’. Pitaju i za fotku - tvrdi Škot. Najveća stvar koju je progutao i vratio je biljarska kugla,  a u svoje nastupe često ubacuje zlatne ribice, lokote, rubikove kocke. 

- Mogu progutati zaključani lokot i prsten. U želucu onda otključam lokot i oko njega stavim prsten - objašnjava nam Stevie, kojeg su udruge za zaštitu životinja napale zbog trika s ribicom.

- Progutao sam zlatnu ribicu i popio vodu. Ostavio sam ih u svojem želucu 20 minuta i vratio ih nazad. Oni su ribicu pregledali, vidjeli da joj nije ništa i više se nisu bunili. Istu sam ribicu koristio godinama - nastavlja s pričom Starr.

U nedjelju u 20.15 izaći će na pozornicu i pokazati hrvatskoj publici svoj talent. Očekivano, i ovdje je odlučio malo se zasladiti...

- Ljudi su kod vas odlični. A ja... Naravno da sam malo ‘prigrizao’. Progutao sam nešto hrvatskog novca i kamenčića, čisto da vidim kakav je okus - kaže za kraj.

POGLEDAJTE VIDEO O MARTINU KUTNARU:

Pokretanje videa ...

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL '24 PITANJA' S IVANOM VUKUŠIĆEM:

Pokretanje videa ...

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?