Obavijesti

Show

Komentari 6

Pronađi razliku: Kuhar Gordon Ramsay i njegov sin jako sliče

Pronađi razliku: Kuhar Gordon Ramsay i njegov sin jako sliče
6

Obitelji Ramsay se u posljednjih nekoliko mjeseci promijenio život. 'Dvojnik' Jack se, poput svog oca, počeo baviti kuhanjem, a također je, kao i njegova sestra blizanka Holly, upisao fakultet

VIDEO

Supruga poznatog kuhara Gordona Ramsaya (51), Tana (44), nedavno je proslavila rođendan u društvu svog voljenog, djece i obitelji Beckham u Cotswoldsu. Fotografija ove dvije obitelji, koju je na društvenim mrežama objavila modna dizajnerica Victoria Beckham (44), izazvala je brojne komentare obožavatelja. Mnogi su rekli da su Jack Ramsay (18) i njegov otac Gordon 'dvojnici'. 

 

Happy birthday @tanaramsay x We love u so much x kisses from us all!! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

- Ne možemo prepoznati razliku - pisali su te su nazvali Jacka s 'mlađom verzijom svog oca'.  Obitelji Ramsay se u posljednjih nekoliko mjeseci promijenio život. 'Dvojnik' Jack se, poput svog oca, počeo baviti kuhanjem, a također je, kao i njegova sestra blizanka Holly (18), upisao fakultet. 

- Dobro odrađeno Jack i Holly. Još dvoje Ramsayjevih koji će ići na fakultete Exeter i Ravensbourne. Ponosan sam - izrazio je Gordon zadovoljstvom svojom djecom. Također, čestitao je i ostalim učenicima. 

Osim što su ga oni razveselili, to je učinila i kći Matilda (16). Otac se pohvalio fotografijom njezinih ocjena u školi.

- Čestitke mojoj malenoj zvijezdi. Četiri 5+, dvije petice, dvije četvorke i, oh, dvojka iz kuhanja - našalio se uz fotografiju. Osim Jacka, Holly i Matilde, Ramsayovi imaju još i najstariju kćer Meghan (20).

Gordon je već duže vremena blizak prijatelj s Beckhamovima, te su upravo oni zaslužni što više nije 'deblji'. Poslije ljetovanja s Davidom i Victoriom, Gordon je počeo vježbati.

- Nisam bio u formi. Nisam se osjećao dobro - rekao je Gordon. 

VIDI OVO! Koja se tajna krija iza zaručničkog prstena princeze Diane?

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje