Obavijesti

Show

Komentari 2

Propali brak Crowea na aukciji: 'Društvo, zabavljate li se?'

Propali brak Crowea na aukciji: 'Društvo, zabavljate li se?'
7

Russell Crowe danas slavi 54. rođendan i godišnjicu braka s bivšom suprugom Danielle Spencer. Obljetnice je odlučio obilježiti aukcijom na kojoj rasprodaje sve što ga podsjeća na bivšu

VIDEO

Par se upoznao 1989. na snimanju filma 'The Crossing', nakon čega su započeli vezu, no ubrzo je i prekinuli. Glumac Russell Crowe (54) i pjevačica i glumica Danielle Spencer (48) ponovno su se zaljubili 2001., a vjenčali se dvije godine kasnije, na glumčev 39. rođendan.

Nedavno su finalizirali razvod, a ljubav je 'pukla' prije pet godina. Russell i Danielle imaju sinove Charlesa (14) i Tennysona (11).

Pixsell

Kako bi se riješio svega što ga podjeća na propali brak, Crowe je organizirao aukciju 'Umjetnost razvoda' u Sydneyju, na svoj 54. rođendan i njihovu godišnjicu braka. Promovirao ju je čitav tjedan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Riječ je o trenutku otpuštanja u mom životu. Moram se nositi nekako s time - otkrio je nedavno Crowe. 

I sam glumac došao je na aukciju. Kad mu je žena iz publike zapjevala 'Sretan rođendan', popeo se na pozornicu i kratko pozdravio sve prisutne.

- Pozdrav društvo, kako ste? Zabavljate li se? - poručio im je Crowe i predstavio sljedeći artikl na aukciji, talijansku violinu staru 128 godina.

Rasprodaja suvenira iz filmova u kojima je glumio, umjetnina, glazbenih instrumenata, nakita i luksuznih automobila mogla bi mu donijeti između 16 i 22 milijuna kuna. Ideju da se riješi privatne kolekcije koju je skupio za vrijeme braka dobio je, kaže, prije koju godinu.

Na prodaji je 227 predmeta, među kojima i replika rimske kočije iz filma 'Gladijator', koja se prodaje za 760.000 kuna, te nagrada Grammy preminulom glazbeniku Johnnyju Cashu iz 1986. Upravo bi mu Grammy mogao donijeti najviše jer se njegova vrijednost procjenjuje na 1,8 milijuna kuna.

PA/Pixsell

- Radili smo na tome godinu dana. To je Russellow način da se nosi s krahom devetogodišnjeg braka. Katarzično je napaviti malo čišćenja - rekao je Gary Singer, australski trgovac umjetnina.

Za glavnu ulogu u 'Gladijatoru', Crowe je dobio nagradu Oscar. Prvu ulogu imao je 1972. u televizijskoj seriji 'Spyforce'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom
EMOTIVNA OBJAVA

Antonia Dora Pleško pokazala svoje roditelje: Njezinu majku usporedili sa slavnom glumicom

Mlada pjevačica pokazala je fotku svojih roditelja s njihova vjenčanja, a onda i svoju. Brojne obožavatelje je raznježila objavom

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…
Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka
NISU KRILI SREĆU

Mama Aleksandre Prijović je na njen koncert povela svog dečka

Aleksandra Prijović sinoć je uživala s nekoliko tisuća fanova u Rijeci, a tik do bine bili su njezini baka i djed te mama Borka koja je došla s dečkom