Obavijesti

Show

Komentari 51

Prorez do gaćica i iznad: Sonja, Nives i Josipa zanjihale bokove

Prorez do gaćica i iznad: Sonja, Nives i Josipa zanjihale bokove
25

Na pozornici se mogao vidjeti dašak prošlog stoljeća kada su zaplesali Marko Grubnić i Ela Vuković, a Nives Celzijus pažnju je privukla zavodljivom rumbom i haljinom s prorezom

VIDEO

U drugoj epizodi showa 'Ples sa zvijezdama' uslijedilo je puno iznenađenja, a osim plesu, pozornost je pripala i odjevnim kombinacijama. Potrebno je uskladiti ples s odjećom koja mu odgovara. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:16

POGLEDAJTE VIDEO:

Helena Janjušević čiji je plesni par pjevač Damir Kedžo (31) pojavila se u zlatnom bodiju s resicama koje je 'zatresla' sambom. 

Blogerica Sonja Kovač (34) i njezin mentor Gordan Vogleš, a ples koji su ovog puta izveli bio je cha-cha-cha.

Sonja se odjenula slično kao Helena. Sonja je pokazala više kože, a resica je bilo nešto manje nego kod Kedžine plesne partnerice.

U nešto drugačijoj verziji bodija zelene boje pojavila se Valentina Walme, mentorica voditelja Davora Garića. Ipak, njezin outfit žiriju nije toliko bio upečatljiv budući da su gledali koji dio odjeće će njezin partner skinuti. 

Na pozornici se mogao vidjeti dašak prošlog stoljeća kada su zaplesali Marko Grubnić i Ela Vuković. Pred žirijem i publikom izveli su quickstep, a Ela je izgledala kao plava verzija Dorothy iz filma 'Čarobnjak iz Oza'. Stilist se uskladio s njom pa je obukao košulju iste boje.

Nives Celzijus je s partnerom Mateom Cvenićem zavodila na pozornici plešući rumbu. Budući da im je performans bio pun akrobacija, njezina duga haljina imala je prorez na bokovima kako bi mogla izvesti sve što je isplanirala s mentorom. 

Viktorija Đonlić Rađa (41) zaplesala je jive s mentorom Markom Mrkićem, a odjenula je ljubičastu haljinu s volanima bez naramenica. 

Slavko Sobin (34) i višestruka državna plesna prvakinja Gabrijela Pilić su također izveli jive, a mentorica se odlučila za plavi top s točkicama te suknju istog tog motiva. 

Partnerica komičara Ivana Šarića (32), Paula Jeričević, izabrala je nešto elegantniji outfit nego njezine konkurentice. Par je plesao klasični engleski valcer na pjesmu 'Vjeruj u ljubav', a Paulina haljina tijekom nastupa 'izgubila' je donji dio pa je postala kraća. 

Josipa Pavičić Berardini (39) s partnerom Damirom Horvatinčićem plesala je sambu na pjesmu 'Mad love', a odjenula je upečatljivu crvenu haljinicu.

Imala je prorez na bokovima pa dok se 'vrtjela' po podiju, haljina se podizala. 

 

MUŠKARCI SKROZ 'POLUDE': Kad im žene rade ovo, ne mogu se suzdržati 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 51
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane