Obavijesti

Show

Komentari 1

Prošla je godina dana od smrti Gige Popadića iz Boljeg života

Prošla je godina dana od smrti Gige Popadića iz Boljeg života
8

Kada sam prije tri godine saznao da sam teško bolestan, odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovjek spreman učiniti sve samo da ostane živ, rekao je svojedobno Nikolić

VIDEO

Prije točno godinu dana u 73. godini preminuo je Marko Nikolić, kazališni, filmski i televizijski glumac. Najveću slavu stekao je glavnom ulogom u TV seriji 'Bolji život', koja je od 1987. do 1991. rušila rekorde gledanosti u bivšoj Jugoslaviji. Nikolić je glumio Dragišu Gigu Popadića, glavu kaotične beogradske obitelji.

Glumio je gotovo do posljednjeg trenutka, a hrvatska publika mogla ga je zadnjih mjeseci njegova života gledati u seriji 'Pogrešan čovjek'.

Marko je početkom 2018. priznao da se borio s teškom bolešću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ne bih lažno moralizirao, prestao sam piti i pušiti iz straha od smrti. Kada sam prije tri godine saznao da sam teško bolestan, odmah sam ostavio cigarete i alkohol. To je trenutak kada je čovjek spreman učiniti sve samo da ostane živ - rekao je svojedobno Nikolić.

Pušio je od trinaeste, a pio od sedamnaeste godine. Počeo je pit vinjak još u gimnaziji, a prešao na rakiju u studentskim danima. Kasnije je pio i druga pića, ali naposljetku se toga 'riješio' i, kako je jednom rekao, nije mu ni nedostajalo.

Kolege su za Marka imale samo riječi hvale. 

- On je ikona mojeg djetinjstva, glumac uz kojeg sam odrastala. Imala sam i blagu tremu tijekom prvog sastanka, ali razgovor s njim, u Gospodar Jovanovoj, u Beogradu, u kafani Smokvica, otkrio mi je da je on nevjerojatan gospodin, ležeran i jednako velik kao osoba i kao glumac. Bio je pristupačan: govorili smo o životu, ljubavi, bolesti, borbi, umjetnosti, djeci... Stekla sam dojam da su mu djeca sve, da svaki trenutak dana misli na njih - rekla je nakon njegove smrti redateljica i glumica Jelena Veljača (38). 

S njezinim riječima složio se i redatelj Dragan Bjelogrlić (56), kojemu su oči zasuzile dok je pričao o kolegi.

- Bio je divan, topao čovjek, lijepo je pjevao, svirao gitaru, više je volio pričati o pecanju nego o glumi. Volio je žene i žene su voljele njega - rekao je. 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti
Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €
PRIVUKLA POGLEDE

Fani Kerum na glasanje stigla s torbicom koja košta i do 4000 €

Željko i Fani su na glasanje stigli u elegantnim modnim kombinacijama, a ona je nosila i dizajnersku torbicu