Obavijesti

Show

Komentari 6

Proslavila se kao djevojčica iz kontroverznih videa, a danas pažnju plijeni svojom ljepotom

Proslavila se kao djevojčica iz kontroverznih videa, a danas pažnju plijeni svojom ljepotom
4

Imala sam samo 11 godina, a suradnja sa Shijom za mene je bila san snova. Bio je jako zaštitnički nastrojen prema meni i osjećala sam se sigurno uz njega, ali samo snimanje bilo je intenzivno, priznaje Maddie

Maddie Ziegler (18) je s dvije godine pokazala strast prema plesu. U showu 'Dance Moms' nastupila je s devet godina i istaknula se kao najbolja plesačica s čime je privukla pažnju pjevačice Sije (45) koja ju je dovela do planetarne popularnosti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Maddie se pojavila u njezina dva videospota za pjesme 'Chandelier' i 'Elastic Heart', upravo je potonji video izazvao velike kontroverze. Naime, radnja videa se odvija u kavezu, a uz Maddie koja na sebi ima bodi u boji kože, pojavljuje se 17 godina stariji glumac Shia LaBeouf (35) prilično razgolićen. Mnogi su smatrali da je video neprimjeren. 

- Bilo je to pravo putovanje za mene. Imala sam samo 11 godina, a suradnja sa Shijom za mene je bila san snova. Bio je jako zaštitnički nastrojen prema meni i osjećala sam se sigurno uz njega, ali samo snimanje bilo je intenzivno - priznala je Maddie u jednom od nedavnih intervjua.

Sedam godina kasnije Maddie se posvetila glumi i pažnju plijeni ljepotom i atraktivnim izdanjima. Na premijeri filma 'Space Jam: A New Legacy' u Los Angelesu, pojavila se u vrućim hlačicama i poluprozirnom crnom korzetu na samo oduševljenje obožavatelja i fotografa.

USA - Space Jam:  A New Legacy Premiere - Los Angeles