Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Prva dama pokazala svu raskoš Bijele kuće u vrijeme blagdana

Ovogodišnje božićno drvce u Bijelu kuću je stiglo prije tjedan dana, visoko je više od pet metara i staro 16 godina, a u objavljenom videu Melania se brine da je sve na svom mjestu kako bi Božić kod Trumpovih bio savršen

Foto: Twitter/kolaž
9 komentara

Adventski duh nije mimoišao ni Bijelu kuću, a Melania Trump (49) na društvenim mrežama se službenom objavom odlučila pohvaliti ugođajem iz svog doma. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Američki duh zasjao je u Bijeloj kući! Presretna sam što svima mogu pokazati ovaj predivan prikaz patriotizma i uzbuđena sam što svi mogu doživjeti ljepotu božićnih blagdana - napisala je prva dama uz video.

Foto: Twitter

U narednih mjesec dana, Melania će u Bijeloj kući dočekati stotine uglednih gostiju na prijemima, a na ovogodišnje božićne ukrase, čini se, iznimno je ponosna. Podsjetimo, prošlog je Božića Trump 'zaradila' niz kritika, a na društvenim mrežama sprdali su njezin ukus za dizajn interijera. 

BOŽIĆ U BIJELOJ KUĆI 'Podbuhla' Melania preuzela je drvce u kaputu od 16 tis. kuna

Ovogodišnje božićno drvce u Bijelu kuću je stiglo prije tjedan dana, visoko je više od pet metara i staro 16 godina, a u objavljenom videu Melania se brine da je sve na svom mjestu kako bi prosinac kod Trumpovih bio savršen. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Naši partneri pišu
Message