Obavijesti

Show

Komentari 17

Prva desetka, odlična janjetina i bljutavi krumpir obilježili su prvu ovotjednu 'Večeru za 5'

Prva desetka, odlična janjetina i bljutavi krumpir obilježili su prvu ovotjednu 'Večeru za 5'
4

Domaćica Sandra Matijević iz Dugopolja svojom je večerom otvorila 14. sezonu 'Večere za 5 na selu', a sudeći po komentarima natjecatelja – gledatelje čeka jedan zanimljiv tjedan u Splitu i okolici

VIDEO

Počela je nova sezona RTL-ova zabavnog kulinarskog showa, a prvi se tjedan kuha u Dalmaciji. Tako je u ponedjeljak navečer prva ovotjedna domaćica Sandra ugostila svoje protukandidate Dunju Topšić Bašić, Vjeru Albertu Rismondo, Mariju Tadić i Jakova Marendića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Kuhar iz showa napao suparnike 03:40

Uz malu dozu treme, vesela i komunikativna ekipa se okupila u Dugopolju i bolje upoznala uz čašicu domaćeg Sandrinog aperitiva, a onda je na red došlo predjelo – palenta s lukom, pancetom, pršutom i sirom. 

U 'Večeri za 5' su se posvađali, a sad su prijatelji: 'Krstio nam je sina, a vjenčat će ženu i mene!'
U 'Večeri za 5' su se posvađali, a sad su prijatelji: 'Krstio nam je sina, a vjenčat će ženu i mene!'

- Predjelo je na oko bilo lijepo, ali zapravo malo prejednostavno. To je meni samo feta sira, fetica pršuta, malo pancete i malo pure, ništa specijalno…- komentirao je Jakov, dok Marija nije imala nikakve zamjerke, a Vjeri se svidjelo ponuđeno:

- Okus predjela mi je bio odličan! Odlična kombinacija, zadovoljna sam!.

Za glavno jelo domaćica je ponudila janjetinu sa složencem od krumpira te pire od graška, a najviše primjedbi išlo je na neslani prilog. 

- Janjetina je bila odlična, ali krumpir bljutav, neslan… Šteta, dobra ideja, ali loša izvedba“, rekao je Jakov, dok je Marija opet mislila sve najbolje o ponuđenom: „Meni je bilo super! Janjetina je bila super, grašak i krumpir, ma sve odlično!“

Šećer na kraju je bio desert – biskvit s kremom od vanilije i bademima, koji je lijepo legao Mariji i Vjeri, dok nije odgovarao Dunji i Jakovu. Dunji nije bio dovoljno sladak, dok je Jakovu bio „prežut“!

Unatoč različitim komentarima na hranu, iznenađenje večeri je sve oduševilo, baš kao i opuštena atmosfera koja je vladala tijekom večere, no jedno Dunji nije bilo po volji:

- Atmosfera je mogla biti puno bolja za prvi dan, mislim da smo se mogli malo bolje upoznati da su nam gospođa Marija i Jakov to dopustili.

Marija je Sandrinu večeru ocijenila čistom desetkom:

- Svaka čast gospođi, spremila je sve bez ikakve zamjerke, skidam joj kapu do poda!

Vjera joj je također dala desetku jer su joj sva jela bila odlična, baš kao i domaćica. Jakov je Sandri zamjerio neslani prilog i običan desert pa ju je ocijenio osmicom, dok je Dunja dala ocjenu 7: Nije me sve to pretjerano dojmilo i kolač je bio premalo sladak.

Tako je Sandra za prvu ovosezonsku večeru zaradila ukupno 35 boda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja