Show

Komentari 0

Prvi izlazak u javnost: Meghan posjetila dobrotvornu udrugu...

Prvi izlazak u javnost: Meghan posjetila dobrotvornu udrugu...

Prvi put nakon Megxita, Meghan Markle se pojavila u javnosti. Posjetila je dobrotvornu organizaciju u Kanadi koja je ubrzo fotografiju s vojvotkinjom podijelila na društvenim mrežama

 Supruga princa Harryja (35), Meghan Markle (38) posjetila je u utorak jednu dobrotvornu organizaciju u Vancouveru, što je njezin prvi javni izlazak nakon što je par objavio da se odriče svojih protokolarnih obveza i da će provoditi život između Velike Britanije i Kanade, javila je u srijedu agencija France presse.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Pogledajte s kime smo danas popili čaj - napisala je na Facebooku organizacija Downtown Eastside Center, posvećena pomaganju ženama i djeci u nevolji. Udruga je postavila fotografiju svojih članova koji su u opuštenom ozračju okružili vojvotkinju od Sussexa.

Princ Harry, šesti u redu nasljeđivanja britanske krune i Megan Markle su proveli novogodišnje blagdane u Kanadi sa sinom Archiem. 

Bivša američka glumica dobro poznaje tu zemlju gdje je godinama živjela dok je snimala seriju 'Suits'. Engleska kraljica Elizabeta II. (93) je sa žaljenjem dopustila svom unuku i njegovoj supruzi da krenu u 'novi život', odobrivši im prijelazno razdoblje između Velike Britanije i Kanade.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci