Obavijesti

Show

Komentari 2

Prvi pjevač Iron Maidena liječi se u Hrvatskoj: 'Vaši doktori su mi spasili noge i vratili vjeru'

Prvi pjevač Iron Maidena liječi se u Hrvatskoj: 'Vaši doktori su mi spasili noge i vratili vjeru'
1

Koljena su mu polako počela otkazivati zbog brojnih ozljeda. Pomoć je odlučio potražiti u rodnom Londonu, no prognoze su bile loše, a potom je Paul Di’ Anno došao na rehabilitaciju u Hrvatsku

VIDEO

Pjevač britanskog heavy metal benda Iron Maiden, Paul Di’ Anno (63), već se tri mjeseca nalazi u jednom zagrebačkom domu za starije, gdje se oporavlja nakon nekoliko operativnih zahvata koje je napravio u Engleskoj, ali oni nisu, kaže za Večernji list, prognozirali dobre rezultate.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:30

Hrvatsku je izabrao zahvaljujući toplim preporukama dugogodišnjeg prijatelja Stjepana, a kako su mu liječnici ionako zabranili let avionom, Hrvatska se nametnula kao idealna destinacija.

- Hrvatski liječnici su me spasili, vaši su stručnjaci jedni od najboljih. Vratili su me na noge, nakon što su mi u Engleskoj rekli da mi spasa nema i da vjerojatno više nikada neću hodati. Zahvaljujući vašim stručnjacima vratila mi se vjera u oporavak i povratak na pozornicu - rekao je prvi pjevač legendarnog britanskog heavy metal benda.

Rekao je i kako smatra da se u Hrvatskoj nalaze neki od najboljih doktora na svijetu te da je pravi sretnik.

- U jednom tjednu su mi rekli da umirem i da mi nema spasa, a u drugom sam u Hrvatskoj pun nade i želje za oporavkom - rekao je iskreno.

Koljena su mu polako počela otkazivati zbog brojnih ozljeda. Pomoć je odlučio potražiti u rodnom Londonu, no prognoze su bile loše, a potom je došao na rehabilitaciju u Hrvatsku. Osjeća se jako dobro, prvi put je stao na noge u posljednjih 5 godina, a iako mu se nastupi činili kao daleka prošlost, to se sada promijenilo.

347983770

Paul je inače veliki obožavatelj londonskog West Hama, a otkrio je i da je veliki obožavatelj trenera Slavena Bilića.

- Jako mi je žao što ga nisam imao prilike upoznati, ali mi je to jedna od najvećih želja. Roker je i jako je cool, tako da bi, da ga upoznam, to bio vrhunac mog boravka u Hrvatskoj. I Vlašić, njega ne smijem zaboraviti, odličan je igrač pa se nadam da će dobiti bolju minutažu – otkriva glazbenik.

Iron Maideni obožavaju Slavena Bilića i zovu ga na pozornicu...
Iron Maideni obožavaju Slavena Bilića i zovu ga na pozornicu...

I danas postoje brojne teorije zašto je Paul napustio bend, no kako otkriva, nije bilo nikakve drame ni sočne priče koja bi punila medijske stupce, jednostavno je znao da je došlo vrijeme za promjenu.

– Nakon odlaska iz benda napokon sam osjetio što znači sloboda. Da, istina je da je došlo do nesuglasica s Harrisom i menadžmentom, no meni je najviše smetalo što se glazba počela mijenjati. Zapravo, nije se dogodila neka velika svađa, ali mišljenja su nam se počela razilaziti. Meni se više sviđala glazba koju smo izvodili na prvom albumu, koja je bila više ‘sirova’ i koja je vukla prema punk-zvuku, dok su nove pjesme bile nekako više ‘uglađene’ – govori Paul.
 

POGLEDAJTE PREMIJERU DRUGE EPIZODE 'BUKIJA I TARIKA':

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao