Show

Komentari 13

Prvi put bez predimenzionirane odjeće: Billie Eilish u korzetu i štiklama šalje snažnu poruku

Prvi put bez predimenzionirane odjeće: Billie Eilish u korzetu i štiklama šalje snažnu poruku

Poznata po 'baggy' odijevanju u velike opuštene majice i široke hlače, Billie novim izgledom poručuje: 'Ako sam zbog toga laka, onda sam ponosna. Moja stvar je da mogu raditi što god hoću...'

Novu naslovnicu britanskog izdanja časopisa Vogue krasi Billie Eilish (19), najpoznatija tinejdžerica današnjice, modna ikona i predstavnica pozitivnog pogleda na vlastito tijelo. Billie je pozirala u četiri prekrasna 'look-a' za Vogue u stilu starog Hollywood-a.

Plavu kosu debitirala je nedavno na Instagramu, a fotografije sa snimanja šokirale su obožavatelje: 

- Treba mi pauza, ovo je previše za moje srce. - napisala joj je obožavateljica, a drugi su dodali - Kako se usuđuje tako dobro izgledati? Obožavam ju. -

Pravi fanovi znaju da promjena izgleda i boje kose za Billie znači novi album, pa su tako primijetili da nešto skriva kad je nosila zeleno - crnu periku.

- Neću staviti tu periku više niti jedan jedini put! - rekla je za Vogue.

Ona je uzor milijunima, a svojim snažnim stavovima podržava žene i mlade djevojke:

- Sve je u tome u čemu se dobro osjećaš. Ako želiš ići na plastičnu operaciju, idi. Ako želiš obući nešto u čemu ti kažu da izgledaš preveliko, je**š to ako sebi izgledaš dobro. 

Billie je u opširnom intervjuu za Vogue govorila o depresiji kojoj je okidač bio upravo izgled njenog tijela nakon što se s trinaest godina prestala baviti plesom, kao i o zlostavljanju nam djevojkama. 

Izgled za fotkanje bio je njena ideja, a napomenula je da nikad nije napravila ništa slično, osim kad je sama. 

- Billie predstavlja nešto potpuno novo. Konstantno se mijenja, kao i njezin prikaz vlastite ženstvenosti. Tjera me da drugačije razmišljam. - rekao je za Vogue kreativni direktor Guccija, Alessandro Michele (48).

 

Najčitaniji članci