Show

Komentari 121

Prvo je udario suprugu, a sada ljubi njenu najbolju prijateljicu

Prvo je udario suprugu, a sada ljubi njenu najbolju prijateljicu

Nova ljubav Rafaela van der Vaarta izazvala je gnjev njegovih fanova na Facebooku. Priznao je da je nakon što se razišao od supruge, utjehu pronašao u njenoj frendici

Rafael van der Vaart (30) prije četiri mjeseca se, nakon sedam godina braka, razišao od supruge, modela Sylvie van der Vaart (34). Prema pisanju njemačkih medija, nizozemski nogometaš sada ljubi njezinu najbolju prijateljicu Sabiu Boulahrouz (35). Nova ljubav nogometaša Hamburga izazvala je gnjev njegovih fanova na društvenim mrežama.

- Poznajemo se godinama, uvijek smo bili dobri prijatelji. Tijekom posljednja dva tjedna između nas su se razvili iznenađujući osjećaji i rodila se ljubav - komentirao je nogometaš njihovu romansu. 

Ogorčeni fanovi na Facebooku su iskazali svoj bijes, a negativnih komentara nije ostala pošteđena ni 'prijateljica' Sabia.

- Kako možeš nekoga tako poniziti? Najbolji prijatelji, nevjerojatno - napisao je jedan ogorčeni fan.

Bilo je i komentara poput: 'Tvoj dres je upravo sletio u smeće', 'Sramota za Hamburg'...

Odluku o rastavi par je donio nakon žestoke svađe na Novu godinu. Rafael je tada navodno digao ruku na suprugu, s kojom ima sina Damiana, te ju ošamario. Sada više ne žive zajedno i trenutačno su u procesu rastave. Par se vjenčao 2005. godine, a četiri godine poslije Sylvie je otkriven rak dojke. Podvrgnula se operaciji i kemoterapijama te pobijedila bolest. Sylvie je sada navodno u vezi s pariškim milijunašem.

Najčitaniji članci