Obavijesti

Show

Komentari 13

Publika ismijala Kardashianke: 'Ni ne zna da je ispričala vic'

Publika ismijala Kardashianke: 'Ni ne zna da je ispričala vic'
4

Sestre Kardashian ispričale su da u reality showu 'Keeping Up With The Kardashians' snimaju bez scenarija i da u svi prizori stvarni i spontani. Tadje nastao gromoglasan smijeh publike

Na ovogodišnjoj dodjeli Emmyja nagradu za najbolji reality show dodijelile su članice obitelji Kardashian - Kim Kardashian (38) i Kendall Jenner (23). Prije uručivanja nagrade dobitnicima, djevojke su održale govor.

- Naša obitelj iz prve ruke najbolje zna da uvjerljiv televizijski sadržaj dolazi od stvarnih ljudi koji se pred kamerama ponašaju jednako kao i u stvarnosti - rekla je Kim. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Pričaju svoje priče bez ikakvih filtera i scenarija - nadovezala se Kendall. Sestre Kardashian ispričale su da u reality showu 'Keeping Up With The Kardashians' snimaju bez scenarija i da u svi prizori stvarni i spontani. Tad je nastao gromoglasan smijeh publike, što Kardashiankama nikako nije bilo drago.

Cijeli događaj postao je viralan. 

- Kim Kardashian ispričala je vic, a nije ni svjesna toga - pisali su korisnici društvenih mreža. Gledatelji njihovog reality showa pisali su da je očigledno da su scene unaprijed osmišljene kako bi Kardashianke privukle što veću pozornost skandalima.

71st Primetime Emmy Awards - Show - Los Angeles, California, U.S.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'FASHION BUZZ':

Pokretanje videa ...

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?