Obavijesti

Show

Komentari 0

Publika odlučila: Zsa Zsa u finalu nagrade Cesarica

Publika odlučila: Zsa Zsa u finalu nagrade Cesarica

Nakon završenog glasovanja za pet hitova predloženih u mjesecu lipnju, publika je odlučila i o šestoj nominiranoj pjesmi koja ulazi u finale nagrade za hit godine – Cesarica

VIDEO

Zahvaljujući glasovima publike, za prestižnu titulu hita godine nominirana je pjesma „Pruži mi ruku“ koju izvodi Zsa Zsa, a autorski potpisuju Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla.

U lipnju je publika glasovala za pjesme: Mia “Bezimeni”, Franka “Crazy”, Vatra ft. Massimo “Nama se nikud ne žuri”, Zsa Zsa “Pruži mi ruku” i Mile Kekin “Reno 4”.

Zsa Zsa je vlasnica najemitiranije domaće pjesme u 2017. godini, a novi singl „Pruži mi ruku“ ima sve potrebno da ponovi uspjeh megahita „Sve u meni se budi“. Provjereni autorski duo, Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla, novom pjesmom nastavlja Zsa Zsinu nevjerojatnu hit seriju kojoj prethode pjesme s vrhova top lista „Kada budemo sami“ te „Tragom tvojih tragova“.

Sama Zsa Zsa vrlo je emotivno doživjela rad na pjesmi: „Ovo za mene nije još jedna pjesma. Ako nemate snage izreći sve ono predivno što osjećate prema onome tko vam je blizu srca, a zbog nekog razloga nedostupan, onda mu pošaljite link na baš ovu pjesmu i sve će shvatiti. Jako sam zadovoljna i video spotom jer savršeno dočarava toplu ljubavnu atmosferu pjesme koja je, čut ćete, izraz najdubljih proživljenih emocija.“

Za vizualni dio pjesme zaslužan je redatelj Nevio Smajić koji je radnju spota smjestio u fascinantni prostor Johanna Francka, namijenivši Zsa Zsi ulogu pjevačice obuzete tugom koju je ona maestralno utjelovila.

Novih pet prijedloga za Cesaricu bit će predstavljeno u specijalnom izdanju glazbene emisije PopRock.hr koja će se emitirati sredinom srpnja, a kada će započeti i glasovanje za nove pjesme u konkurenciji.

Glasovanje se odvija putem online kanala za komunikaciju: Facebook stranice Cesarica i Viber javnog profila Cesarica te na službenoj stranici.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac