Show

Komentari 11

Publika tvrdi da je ovo najgore pitanje postavljeno u Milijunašu ikad: Znate li vi točan odgovor?

Publika tvrdi da je ovo najgore pitanje postavljeno u Milijunašu ikad: Znate li vi točan odgovor?

'Od 2000. godine dosad Oscara za najbolju glumicu nije dobila žena čije ime počinje s kojim od ovih slova?' glasilo je pitanje u britanskoj popularnog verziji kviza. Natjecatelj nije znao odgovor, ali ga je pogodio

U ovotjednoj emisiji britanske verzije kviza 'Tko želi biti milijunaš' natjecao se učitelj iz Newcastlea Glen Bunn. Brojni gledatelji su se složili da je pitanje za 64 tisuće funti koje je dobio jedno od najtežih ikad.

- Od 2000. godine dosad Oscara za najbolju glumicu nije dobila žena čije ime počinje s kojim od ovih slova? - glasilo je 11. pitanje za Glena. Ponuđeni odgovori bili su G, K, M i V.

Učitelj je iskoristio  'džoker zovi' i nazvao suprugu, no ni ona nije znala odgovor. Preostalo mu je jedino pogađati i imao je sreće - točan odgovor zaista je bilo slovo G.

Glen je otkrio da će s novcem od nagrade odvesti suprugu i djecu na izlet u Disneyland. Na sljedećem pitanju imao je još više sreće i napustio je emisiju s 125 tisuća funti (oko milijun kuna). 

Ubrzo nakon prikazivanje ove emisije gledatelji su na društvenim mrežama prokomentirali da je sporno pitanje jedno od najgorih ikad. 

- Ovo je najgore pitanje koje sam čula u televizijskom showu. Tako mi je drago što je uspio odgovoriti - glasio je jedan od mnogih nezadovoljnih komentara.

POGLEDAJTE VIDEO: JURA IZ SERIJE 'ZAUVIJEK SUSJEDI' U 24 PITANJA