Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Puknuo im film: Plavi izgubili izazov i ubacili Maju u more...

Poslije izazova Maca je imala problema s grčevima, a crveni su slavili s trenerom Edom. Plavi nakon poraza gube entuzijazam jer moraju trenirati bez Maje, a već su u tjednu imali 'cheat day'

Foto: RTL/
1 komentara

Gurka prepričava Ivanu i Roku da se veseli prinovi koja mu uskoro stiže, a dečki su s njim podijelili savjete i uputili ga u prve dane očinstva. Edo je pripremio iznenađenje za Roka - igrat će mali nogomet.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Zadnji sam put igrao nogomet prije osam, devet godina. Nogomet je moja prva ljubav što se tiče sporta - ispričao je Roko koji se nogometom bavio gotovo 20 godina.

U plavom timu Maja je pripremila iznenađenje za Saru kojoj je Gurka donio role jer je jednom rekla kako bi željela naučiti rolati. Da ne bi Roko i Edo sami igrali nogomet, u 'pomoć' su došli Rokovi prijatelji, što mu je bilo pravo iznenađenje. Kandidati su na izazovu, a treneri Edo i Maja najavili su da je riječ o dosad najtežem izazovu.

Foto: RTL/

Na konstrukcijama visi teret od 125 kg, koji kandidati moraju držati u zraku. Ono što je zanimljivo jest da će treneri biti na užetu i onaj tim koji prije popusti svog će trenera zapravo baciti u more. Uz to, zadatak nema nagradu, nego kaznu. Tim koji izgubi dobit će na vaganju plus jedan kilogram i gubi trenera do kraja ciklusa. 

ČETVRTA SEZONA Robert iz showa Život na vagi: Moram se trgnuti i promijeniti

U početku su i plavi i crveni rekli da im nije težak zadatak, ali s vremenom je postajalo sve teže. Plavi su se puno više mučili pa je na kraju njihova trenerica Maja završila u moru. Poslije izazova Maca je imala problema s grčevima, a crveni su slavili s trenerom Edom. Plavi nakon poraza gube entuzijazam jer moraju trenirati bez Maje, a već su u tjednu imali cheat day i moraju se puno više truditi da bi izgubili kalorije.

Foto: RTL

Crveni su na trening sa svojim trenerom došli opušteni, dok su plavi sami određivali koje će vježbe odraditi. Poslije treninga odlaze na vaganje, a kakav je ishod i tko će napustiti show u posljednjoj ovotjednoj epizodi doznat ćemo u sutrašnjoj epizodi. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Naši partneri pišu
Message