Obavijesti

Show

Komentari 0

Purgeraj: Na dočeku Nove godine osvojite i nagrade!

Purgeraj: Na dočeku Nove godine osvojite i nagrade!
1

Osim odlične glazbe na dva floora, ukusne hrane i bogate ponude pića, doček u Purgeraju obilježavaju i nagradne igre vezane uz poznati glazbeni festival

VIDEO

 U 2012. godinu, koja nam je sudeći prema praznovjernim paničarima ujedno i posljednja, U Purgeraju ulaze uz dosad najbolji novogodišnji tulum koji će nekolicini sretnika omogućiti da se prvi u državi domognu festivalskih ulaznica za Terraneo!

Mnogi od vas nisu ni svjesni činjenice da postoji neka tajna veza između Purgeraja i Terraneo festivala koji je bez sumnje obilježio godinu na izdisaju, a 2012. na kojoj se već radi punom parom, nadmašit će sam sebe.

Iako ne smijemo otkriti niti jedan jedini detalj o predstojećem Terraneu, vjerujemo da već ima zainteresiranih posjetitelja pa uvjerite svoju ekipu da je Purgeraj the "place to be" za Silvestrovo, kupite karte u pretprodaji po 250 kn i možda u novu godinu uđete bogatiji za Terraneo ulaznicu.

Umjesto uobičajenog jednog floora, ove godine Purgeraj nudi cijela dva floora koji će biti fizički odvojeni, što znači duplo više DJ-a, a brdo ukusne hrane moći ćete konzumirati na polukatu kluba koji će vam kroz noć pružati utočište od ludnice koja će se odvijati nekoliko stepenica niže. No tu priči ni približno nije kraj. Ne znamo jel' ih smekšala činjenica da se bliži Armagedon ili ih je već uhvatila blagdanska groznica, ali uz već spomenute karte odlučili su  podjeliti i poneku stvarčicu iz njihove škrinje sa Terraneo memorabilijom.

Nagrade, brdo ukusne hrane, otvoreni šank cijelu noć i muzički "ringišpil" sa svime od popa, dancea, rnb-a i hitova sa aktualnih top ljestvica, do muzike 80-ih i neizostavnog indie rocka.

Pod cijenu da zvuče kao televizijska prodaja mora se nadodati: i sve to za samo 250 kn u pretprodaji i 280 kn za one koji će se premišljati duže od 21.12.

Osvojite ulaznice za doček u Purgeraju, sudjelujte u nagradnoj igri OVDJE

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...