Obavijesti

Show

Komentari 2

Putnik: 'Da biste postali snažni morate uvidjeti koliko ste slabi'

Putnik: 'Da biste postali snažni morate uvidjeti koliko ste slabi'
7

Jelena Putnik iz showa 'Život na vagi' svojim primjerom savjetuje sve koji žele napraviti promjene u životu da ustraju u svojim borbama. Iako je svjesna vlastitih postignuća, uvijek nađe nešto za popraviti na sebi...

VIDEO

Jelena Putnik je u show 'Život na vagi' ušla kako bi se riješila viška kilograma zbog kojih je, kako kaže, često bila umorna i bezvoljna, a cilj joj je bio promijeniti životne i prehrambene navike. Odmah nakon završetka showa Putnik je bila odlučna nastaviti s treniranjem pa tako ona i danas ne posustaje. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kada god se pogledam u ogledalo, nadjem gro stvari koje još treba doraditi, isklesati, utegnuti, finalizirati.... no kada se osvrnem unatrag samo dvije godine, moram reći da me fotografije kao ova prva ispune ponosom kada se nađu pored fotografije kao što je ove druga.... Da ponosom... na dosljednost...ustrajnost...no i male svakodnevno svakotjedne borbe a onda i pobjede....Možemo mi pričati kako je to lako...kako nije teško promijeniti životne navike, reći ću samo jedno; BULLSHIT!! No taj se bullshit isplati istrpiti...nadograđivati...Nije teško svima isto...Nekome je teško početi, nekome ostati na tom putu, nekome ne posustati kada dođu krize, razni stresovi, stagnacije...a vjerujte teško je i završiti...Sveee su to borbe koje nekada ne možete prikriti lažnim osmjesima, glumom...i nemojte... ako vam je teško odradite to...popričajte sa nekime...no nemojte to ignorirati... ako je nešto pogrešno i ako će vas nešto kočiti je ignoriranje svojih vlastitih osjećaja, misli, osvješćivanja sebe i svojih slabosti... DA BI POSTALI JAKI MORATE UVIDJETI KOLIKO STE SLABI... i ne bježite od toga i ne bježite od sebe...naučite voljeti sebe, a tek onda počnite raditi na najboljoj verziji sebe...Što god radili znajte da ima još onih koji vode iste borbe...neki su više ili manje uspješni...No ono što je bitno - niste sami...! ... svima koji su krenuli, ili tek razmišljaju o svojem prvom koraku ka najboljoj verziji sebe, samo poručujem BUDITE SVOJI i BUDITE JAKI!!! NO UVIJEK ALI UVIJEK BUDITE ISKRENI PREMA SEBI...Oprostite si failove, ne klonite ukoliko ste razočarali sami sebe... Sve su to koraci prema cilju i sve je to apsolutno normalno.. biti jak...biti slab... nekada se vratiti korak unatrag ne znači uvijek nešto loše...Taj korak unatrag daje vam samo veći prostor za zalet prema naprijed!! SRETNO !! ❤️🤗💪😎 #motivation #transformation #fitnesstranaformation #samokreni #nemanemogu #jerjaznamkajsubatonsi #fit #fitness #doit #youcandoit #jerjaznamkakoje #nijelakoalivrijedi

A post shared by Jelena Putnik - Jele (@jelenaputnik_jele) on

Iako priznaje da na sebi vidi još dosta stvari koje mora napraviti, na svom Instagramu objavljuje fotografije na kojima se vidi njezina velika preobrazba i veliki rezultati.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

02:09

- Kada god se pogledam u ogledalo, nađem puno stvari koje još treba doraditi, isklesati, utegnuti, finalizirati - kaže Jelena koja još uvijek na sebi nalazi zamjerke.

Osvrćući se unatrag samo dvije godine ona ipak ističe koliko je ponosna kada vidi stare fotografije pa usporedi sa onima danas. 

- Možemo mi pričati kako je to lako... kako nije teško promijeniti životne navike, reći ću samo jedno, BULLSHIT! No taj se bullshit isplati istrpjeti... nadograđivati... Nije teško svima isto - rekla je Putnik svojim fanovima.

O počecima, stresu, krizama i borbama kroz koje je prolazila kaže kako ih je teško prekriti osmijehom i glumom. 

- Nekome je teško početi, nekome ostati na tom putu, nekome ne posustati kada dođu krize, razni stresovi, stagnacije... A vjerujte teško je i završiti - ispovijeda Jelena. 

Svima preporučuje kada im dođe teško da s nekim popričaju, da ne posustaju, sve samo da ne ignoriraju.

- Sve su to borbe koje nekada ne možete prekriti lažnim osmjesima, glumom... ali nemojte, ako vam je teško odradite to, popričajte s nekim, no nemojte to ignorirati. Ako je nešto pogrešno i ako će vas nešto kočiti to je ignoriranje vlastitih osjećaja, misli, osvješćivanja sebe i svojih slabosti... - nastavlja Putnik.

Život na vagi na požeški način: Ovi dečki su skinuli čak 390 kg
Život na vagi na požeški način: Ovi dečki su skinuli čak 390 kg

Svima savjetuje da nauče voljeti sami sebe jer će tek tako moći početi raditi na najboljoj verziji sebe. 

- Što god radili znajte da ima još onih koji vode iste borbe. Neki su manje ili više uspješni. No ono što je bitno, niste sami - naglašava Jelena i poručuje svima samo da budu svoji i jaki, i uvijek iskreni prema sebi.

Za sve one koji pokušavaju promijeniti svoj život Jelena ima samo riječi ohrabrenja.

- Oprostite si failove, ne klonite ukoliko ste razočarali sami sebe... Sve su to koraci prema cilju i sve je to apsolutno normalno.. biti jak...biti slab... Nekada se vratiti korak unatrag ne znači uvijek nešto loše...Taj korak unatrag daje vam samo veći prostor za zalet prema naprijed - hrabro govori Jelena.

Fotografijama 'prije i poslije' oduševljava i ohrabruje obožavatelje koji je hvale i podržavaju u svemu što radi. 

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...