Show

Komentari 1

R. Kellyju prijeti zatvor, ali ne zbog optužbi već alimentacije

R. Kellyju prijeti zatvor, ali ne zbog optužbi već alimentacije

R. Kellyja su već dvaput posljednjih mjeseci izvlačili iz zatvora jamčevinom, ali na kraju bi mogao završiti iza rešetaka zbog naizgled puno manje optužbe od onih za koje ga se tereti

Iako američki pjevač R. Kelly (52) tvrdi kako nije napravio niti jednu stvar za koju ga se optužuje, činjenica je da je nekolicina djevojaka protiv njega podignula optužnicu za seksualno zlostavljanje te da su neke od žrtava bile maloljetne. Kontroverzni glazbenik sve negira, no pred sudom će, s obzirom na sva svjedočanstva i dokaze, teško obraniti obraz. R. Kellyja su već dvaput posljednjih mjeseci izvlačili iz zatvora jamčevinom, ali na kraju bi mogao završiti iza rešetaka zbog naizgled puno manje optužbe od onih za koje ga se tereti, piše TMZ. Ispostavilo se da pjevač kasni s plaćanjem alimentacija bivšoj supruzi, a mjesečni iznos koji ima obvezu uplatiti joj iznosi oko 130 000 kuna, preračunato iz američkih dolara. 

Zbog istog je prekršaja Kelly već bio u zatvoru, a kao i u slučaju posljednjih optužbi, nepoznati 'dobrotvor' izvukao ga je jamčevinom na privremenu slobodu. 

R. Kelly s bivšom suprugom Andreom Lee (45) ima troje djece; kćer Joann (21) te sinove Jaya (19) i Robert Jr.-a (17), a otkako je nedavno izašao i dokumentarac o njegovom životu pod nazivom 'Surviving R. Kelly', obitelj ga je potpuno prekrižila. Film je uzbunio javnost, a povodom toga su se oglasile mnoge djevojke i žene koje su pjevača javno optužile za zlostavljanje, a među njima je bila i njegova bivša supruga. 

Kad je posljednjeg puta izlazio na slobodu, glazbenik je zaplakao zbog, kako kaže, lažnih optužbi za seksualno, emotivno i fizičko zlostavljanje djevojaka. Nazvao ih je glupim, neistinitim i nepoštenim. 

- Prestanite se igrati, nisam napravio te stvari... to nisam ja, borim se za svoj je*eni život - rekao je Kelly u suzama.

KĆERKA MILE KITIĆA ZALUDJELA BALKAN: Objavljuje golišave fotografije i živi raskošnim životom

Najčitaniji članci