Show

Komentari 11

Rachel i Ross napokon priznali: Bili smo zaljubljeni i iza kamera

Rachel i Ross napokon priznali: Bili smo zaljubljeni i iza kamera

Legendarni glumci Jennifer i David, koji su se ludo voljeli u seriji 'Prijatelji', otkrili su gledateljima da su se voljeli uistinu tijekom snimanja prve sezone. Taj podatak oduševio je mnoge

Specijalna epizoda 'Prijatelja' od četvrtka se može pogledati na streaming servisu HBO Max. Na dugoočekivanom okupljanju ekipe David Schwimmer (54) i Jennifer Aniston (52) potvrdili su da su imali osjećaje jedno prema drugom i iza kamera.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Ipak, nisu nikad bili zajedno jer je uvijek jedno od njih dvoje bilo u vezi i to su poštivali. James Corden (42) istaknuo je da je normalno da se pojavila kemija među glumcima jer se radilo o šest vrlo atraktivnih zvijezda u kasnim dvadesetima.

Ranije se govorilo kako je dvoje glumaca prekršilo stavku u ugovoru prema kojoj ne smiju biti u vezama jedni s drugima, ali nikad se o tome javno nije razglabalo. Po prvi put nakon 27 godina David i Jennifer su otkrili da su između njih dvoje letjele iskre.

POGLEDAJTE VIDEO: Jennifer i David priznaju da su bili zaljubljeni

- Prve sezone bio sam jako zaljubljen u Jen i u nekom smo trenutku oboje imali osjećaje jedno prema drugom. Ali bilo je to poput dva broda koja su se mimoilazila, jer je jedno od nas uvijek bilo u vezi i nikada nismo prešli tu granicu. Uvijek smo to poštivali - rekao je David, a Jennifer je dodala:  

- Sjećam se da sam rekla Davidu: 'Bit će ružno ako ćemo prvi put zajedno biti na nacionalnoj televiziji. Prvi put smo se poljubili u onom kafiću. Ali mi smo svu svoju ljubav i obožavanje jedno drugoga usmjerili u Rossa i Rachel.

Gledatelji su jedva dočekali zajedno na setu vidjeti svih šestero originalnih glumaca; Jennifer AnistonLisu Kudrow (57), Courteney Cox (56), Davida SchwimmerMatta LeBlanca (53) i Matthewa Perryja (51). Na društvenim mrežama komentirali su kako im je drago što su se okupili, ali i da ne shvaćaju potrebu glumaca za pretjeranim estetskim zahvatima. 

- Oni jednostavno ne žele normalno stariti - pisali su. I dok su se neki raspravljali na tu temu, drugi su bili u šoku što je među Ross i Rachel zaista postojala iskra. 

- Moj mozak ne može procesuirati informaciju da su Jennifer Aniston i David Schwimmer bili zaljubljeni jedno u drugo. Šteta što nije uspjelo - pisali su. 

Najčitaniji članci