Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
159 komentara

Radi 'dernek' na svadbi: Mate Bulić upao mladencima na pir

'MATE TRI KRALJA' Pjevač Bulić dosad je bio kralj dijaspore i svadbi, a kad je počeo ‘upadati’ na vjenčanja te uveseljavati mladence i goste, prozvali su ga i kraljem iznenađenja

Foto: Privatni album

Mladenci često uopće ne znaju da im dolazim na svadbu. To držim u tajnosti. Zovu me roditelji, prijatelji ili kumovi jer žele da napravim feštu, pohvalio se pjevač Mate Bulić (60).

grdovic KUME, IZGORI TI KESA Posla preko glave: Mate Bulić prijeti starim kraljevima svadbi

Poziva na svadbe definitivno ne izostaje, priča Mate, koji se na društvenoj mreži pohvalio snimkom svadbe u Đakovu na kojoj je razveselio mladence. Kamo god dođe napravi tulum, a uzvanici uglas pjevaju njegove pjesme od riječi do riječi.

- Uvijek se trudim odraditi pir što bolje. Želim da sve bude na nivou i da bude dobar štimung - rekao je Bulić. Ne odrađuje cijele svadbe jer mu je draže 'upasti' i iznenaditi goste, osobito mladence.

Tomislav Miletic/PIXSELL ČESTITAMO! Stigla prinova: Mate Bulić dan prije rođendana dobio unuka

- To mi je veliko zadovoljstvo, ipak je to svadba. Uvijek me zanima kakve će reakcije biti. Otkad čovjek živi, izložen je situacijama u kojima nešto novo nauči - govori glazbenik, koji je dosad imao titule kralja dijaspore i svadbi, a sad je postao i kralj iznenađenja. Sve je počelo prije dvije godine. Dotad je pjevao samo na vjenčanjima prijatelja. Od kada je odlučio uveseljavati i obožavatelje, telefon mu ne prestaje zvoniti.

Mate Bulic | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

- Sad je postala fora da Matu Bulića zovu u svatove. U jednom danu imam više upita. Znaju moj opus. To su sve veselice za posebne prigode. Svima je duša na mjestu kad mene pozovu - izjavio je Bulić, koji se sad odmara u krugu obitelji.

Tomislav Miletic/PIXSELL NOSI SE S TRAGEDIJOM Mate Bulić: Za pokojnog brata Mladena napisao sam pjesmu

U studio se vraća krajem siječnja, kad počinje snimanje novog singla, kojeg fanovi mogu očekivati na proljeće, a radno će biti sve do korizme.

grdovic | Autor: Marko Jurinec/PIXSELL Foto: Marko Jurinec/PIXSELL Kad izvodi pjesmu ‘Moja Hercegovina’, svi gosti padaju u delirij

Kad je počeo pjevati po svadbama, postao je ozbiljna konkurencija kolegi iz “Tri kralja” Mladenu Grdoviću (59), koji je na pirovima zarađivao još kao 14-godišnjak.

- Naš Mate nikome ne prijeti. Posla ima za sve. Dobri smo prijatelji i nadam se da ćemo na nekom piru zajedno pjevati - kaže Grdović.

Naši partneri pišu
Message