Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
27 komentara

Radijske postaje se ujedinjuju: U podne svira 'Moja domovina'

Radijske postaje Narodni, Radio Dalmacija, Antena Zagreb, Otvoreni radio, Radio Kaj, Enter Zagreb, Ultra Split, Gold FM i Extra FM će ujediniti više od dva milijuna svojih slušatelja u teškim trenucima...

Foto: PIXSELL
27 komentara

Udruga Hrvatski radijski forum kao članica Udruženja europskih radio postaja i HUP - Koordinacija komercijalnih radio postaja pokrenule su zajedničku akciju potpore i solidarnosti građanima Hrvatske u ovim trenucima krize uzrokovane pandemijom koronavirusa ali i razornog potresa koji je u nedjelju pogodio Zagreb.

POGLEDAJTE SPAŠAVANJE STARICE NAKON POTRESA:

Najslušanije i najpopularnije hrvatske radijske postaje od sjevera do juga zemlje ujedinit će hrvatski radijski eter tako što će istovremeno, danas točno u podne, u znak zajedništva i nade zasvirati iste pjesme – „Moju domovinu“ Band Aida i „Insieme“ Tota Cutugna.

Zagreb: Potres oštetio crkvu u Palmotićevoj ulici | Autor: Borna Filic/PIXSELL Foto: Borna Filic/PIXSELL

Poruke ohrabrenja i snage „slušamo vas - niste sami - zajedno pobjeđujemo“ poslat će usamljenima, izoliranima, evakuiranima, cijeloj zemlji u ovim izvanrednim okolnostima.

PODRŠKA NAKON POTRESA Pogledajte video iz Zenice: S balkona tutnji Rođen u Zagrebu

Radijske postaje Narodni, Radio Dalmacija, Antena Zagreb, Otvoreni radio, Radio Kaj, Enter Zagreb, Ultra Split, Gold FM i Extra FM na taj će način ujediniti više od dva milijuna svojih slušatelja i pjesmom im poručiti - samo zajedno možemo i hoćemo pobijediti.

Udruga Hrvatski radijski forum najmlađa je članica Udruženja europskih radio postaja koje okuplja više od 5000 komercijalnih radija u Europi.

POGLEDAJTE VIDEO PODRŠKE EMILIJE KOKIĆ #zajedno24sata:

Naši partneri pišu
Message