Obavijesti

Show

Komentari 9

Radišna Leyla: Učila je jezike, a u firmi radi od svoje 14. godine

Radišna Leyla: Učila je jezike, a u firmi radi od svoje 14. godine
10

Iako se njeno ime često veže uz Izeta i njegovu karijeru, Leyla je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva u svijetu influencera. Aktivna je na društvenim mrežama, ali tek rijetki znaju za njenu humanu stranu

VIDEO

Supruga nogometaša Izeta Hajrovića (27), Leyla Hajrović (29) u nedavnom intervjuu za 'Azru' otkrila je kako je izgledao njezin život u Švicarskoj i dok nije upoznala Izeta. Porijeklom je iz Bosne i Hercegovine, međutim, rodila se i odrasla u Švicarskoj. Danas živi u Zagrebu, a  često je u Zürichu, gdje radi u očevoj firmi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

Iako se njeno ime često veže uz Izeta i njegovu karijeru, Leyla je za kratko vrijeme postala prepoznatljiva u svijetu influencera. Aktivna je na društvenim mrežama, ali tek rijetki znaju za njenu humanu stranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kao dijete sam naučila da treba dijeliti i pomoći ljudima. Otkako znam za sebe, roditelji i ja pomažemo drugima. Izet i ja smo to uvijek radili, samo privato, nismo javno govorili o tome. Kad smo pomogli Pedijatrijskoj klinici u Travniku, o toj se akciji pisalo u medijima. Nisam netko tko o tome voli pričati na društvenim mrežama, niti sam ih koristila da bih to isticala, ali sam shvatila da time mogu utjecati na djevojke i mlađu populaciju. Nije uvijek u pitanju novac, to može biti bilo koja pomoć druge vrste - rekla je. 

Kaže kako je njenim roditeljima uvijek bilo bitno da ju izvedu na 'pravi put'. 

- Kao mala sam išla u privatne škole, vrlo bitno nam je bilo obrazovanje. Slali su me u Englesku da naučim jezik. Na tome nisam stala, obrazovala sam se i u području marketinga. U očevoj firmi sam radila već od svoje 14. godine. Pored svog posla uvijek sam to radila, što i danas radim. Inače, kada sam Izeta upoznala, radila sam za jednu od top tri galerije na svijetu, ali za sada radim u očevoj firmi – ispričala je Leyla.

Između ostalog, svakodnevno objavljuje fotografije na svom profilu društvene mreže, a u međuvremenu je postala influencerica s 25 tisuća pratitelja na Instagamu. Uz to je velika ljubiteljica mode te voli provjerene modne komade poput torbica s natpisom Hermesa i Luisa Vuittona.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL 'ZENZACIJA' S IVANOM ŠARIĆEM:

Pokretanje videa...

10:33

 

 

 

ŠOKANTAN KRAJ? Meghan i Harry proživljavaju najteže dane u kraljevskoj obitelji

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama