Obavijesti

Show

Komentari 17

Radu 'kartufni' nisu oduševili, a Radetu fale 'njegove šnicle'

Radu 'kartufni' nisu oduševili, a Radetu fale 'njegove šnicle'
18

Prošla su tri dana otkako su Alen i Rade zamijenili supruge. Livija i Rada odlučile su svoje zamjenske obitelji 'dovesti u red'. Dok se Rade mučio sa zdravom prehranom i jogom, Rada je uživala

VIDEO

Iako je kod Rade Vasić i Alen Macinića najveći problem bio jezična barijera, novopečeni 'par' uspješno je sporazumio. Rada je bivšem stanaru Big Brother kuće odlučno postavila pravila pa ju je tako, između ostalog, morao voditi u 'eksplozivan restoran'. 

- Rade, misliš ekskluzivan? - pitao ju je Alen. Macinić je Radu, Miku i Gibu odveo u konobu, gdje su jeli istarske delicije.

- Što su to kartufne? Krumpir? Povrće - nagađali su Mika i Giba kada su čuli da će probati tartufe. Alen se začudio da Vasići 'nisu baš od čašice' te nisu htjeli 'ništa kratko', a Rada je poželjela samo jednu čašu vina. 

U to vrijeme, Livija je odlučila promijeniti način Radetova prehrane, ali i napraviti neke preinake u njihovom domu. Kao dizajnerica interijera, Radetova zamjenska supruga želi njihovu kuću učinit 'suvremenijom'. 

- Da vas ne lažem, volim vas, ja ću se pridržavati njezinih pravila i paziti, ali ću ipak krišom pojesti nešto mesno jer moj organizam to traži - objasnio je Rade kojem je Livija za večeru servirala müsle sa chia sjemenkama, suhim voćem i orašastim plodovima. 

Vasić je poskrivećki, priznao je, pojeo jedan sendvič, a s Livijinom se 'kašicom' jako mučio te nije uspio pojesti niti pola. 

Alenova je supruga čak 'svoje' Vasiće uspjela natjerati da vježbaju. Radin suprug 'uhodao' se u novi način života no Livijina dijeta kod njega ne prolazi. 

- Meni je isplativije jesti moje meso, moje šnicle, moje kobasice - rekao je Rade.

Macinić je svoju novu obitelj vodio i na festival tartufa no Rada nije bila fascinirana.

- Ja sam pečurke brala od malena, tartufne si ne može svatko priuštiti - zaključila je Rada. 

Liviji je pak Rade napisao pjesmu te ju je izveo s bendom.

- Livo Livo Livija,budi moja sva - pjevao je Livijin zamjenski suprug, dok je ona plesala. 

Alen je udovoljio Radi još jednom te joj  je ispunio želju za 'uzbudljivim danom'. Miku, Gibu i Radu odveo je na zip line.

- Ja se plašim ovu žicu. ja bi se vratila onesvešćena, posle ne možeš da me skineš s ove žice - branila se Rada te tako izbjegla vožnju, dok su Mika i Giba bili oduševljeni. Zamjenska Alenova obitelj bila je i na kartingu, na kojem je Rada pak uživala, iako se uplašila brze vožnje. 

Zamjenske obitelji dobile su priliku komunicirati preko video poruka. Supružnici su jedan drugome govorili koliko si nedostaju, no Rade je zaplakao kada je na snimci vidio Miku i Gibu koje nije vidio mjesecima. Iako ga je Livija pokušala utješiti, Radeta je toliko dirnuo 'susret' da nije mogao doći do riječi. 

Livija je svog novog supruga odvela i na opuštanje u wellness, a Rade je u slanoj sobi uspio i zaspati. 

- Ovaj novi način života mi se baš sviđa - komentirao je kasnije Rade te obećao da će i Radu dovesti u wellness. 

Ubrzo je došao i trenutak kada se Livija vratila Alenu, a Rada Radetu. 

Rada je, naime, bila šokirana preinakama koje je zamijetila u kuhinji. 

- Gdje je moje umjetno cvijeće? Gdje mi je ljubičasti tepih?? - pitala je iznenađena Rada, dok se njen suprug branio i krivnju svalio da Liviju koja ga je 'prevarila'. Rada se ljutito pitala zašto Livija nije kupila novi tepih, ako joj je bacila stari. 

Iako joj je nedostajao Alen, Livija se dobro provela kod Vasića te je zaključila da se od njihove prisne obitelji mnogo toga može naučiti. Radi je također, kaže, bilo super.

- U Borču smo se dobro proveli, pozdravljam cijeli grad - rekla je Rada, misleći na Poreč. 

 

NE PROPUSTITE

Nova epizoda najgledanijeg online talent showa u regiji - svaki četvrtak u 12:00

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao