Obavijesti

Show

Komentari 0

'Rage Against The Machine' uz svjetsku turneju objavili album

'Rage Against The Machine' uz svjetsku turneju objavili album
2

Dobar dio pjesama sa 'Live & Rare' izdanja Rage Against The Machine uključio je u svoju aktualnu, najtraženiju svjetsku turneju 'Public Service Announcement' koja 17. rujna stiže u zagrebačku Arenu

VIDEO

Grupa Rage Against The Machine objavila je album 'Live & Rare' koji donosi službene bootleg snimke i demose iz razdoblja od 1991. do 1997. godine. Izdanje je službeno objavljeno samo u Japanu davne 1998., a sada je, prateći njihovu veliku svjetsku turneju, po prvi put dostupno globalno putem streaming servisa.

'Live & Rare' sadrži ukupno 15 skladbi. 'Bullet In The Head' i 'Settle For Nothing' snimljene su 1993. na koncertu u Amsterdamu, a u Nizozemskoj su još zabilježene 'Zapata's Blood', 'Without A Face' i 'Black Steel In Hour Of Chaos', obrada grupe Public Enemy, čiji se frontman Chuck D  pridružio bendu na pozornici za tu priliku.

'Bombtrack', 'Take The Power Back', 'Freedom' i cover N.W.A. 'Fuck Tha Police' snimljene su na američkim i kanadskim koncertima, a poseban dodatak je pjesma Allena Ginsberga 'Hadda Be Playing On The Jukebox' koju je bend izveo u Detroitu. 'Live & Rare' sadrži i 'Darkness' i 'Clear The Lane', koje su se originalno našle na demo izdanju objavljenom prije epohalnog debi albuma, a na kraju su se našli bonus trackovi – žive verzije pjesama 'People Of The Sun', 'No Shelter' i obrada 'The Ghost Of Tom Joad'.

Dobar dio pjesama sa 'Live & Rare' izdanja Rage Against The Machine uključio je u svoju aktualnu, najtraženiju svjetsku turneju 'Public Service Announcement' koja 17. rujna stiže u zagrebačku Arenu. Na njihovom prvom gostovanju u Hrvatskoj kao specijalni gosti nastupit će sjajan hip hop duo Run The Jewels.

Rage Against The Machine održali prvi koncert nakon 11 godina
Rage Against The Machine održali prvi koncert nakon 11 godina

Veliki Rage Against The Machine u dvorani na Laništu će dočekati fanovi iz doslovce cijelog svijeta. Osim regije i brojnih europskih zemalja ulaznice se prodaju i na dalekim lokacijama poput Argentine, Novog Zelanda, Hong Konga, Singapura, Dominikanske Republike i Guatemale. U kupnji prednjači domaća publika te fanovi iz Italije, Slovenije i Srbije. Prema trenutnim brojkama 46% ulaznica prodano je van Hrvatske. Zbog izuzetne potražnje u prodaju su puštene dodatne ulaznice u sektorima Tribine sjedenje 2 po 550 kn i Tribine sjedenje 1 po 650 kn, a kupiti se mogu u prodajnom sustavu Eventim.

Koncert grupe Rage Against The Machine u Zagrebu organiziraju Charm Music, Live Nation i LAA.

Reading: Po?eo tradicionalni Reading Festival
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac