Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
43 komentara

Raketu odbijala sedam mjeseci pa tetovirala loptu na pozadini

Jednog mi je dana Raquel napokon objasnila zašto ne želi izaći sa mnom. 'Ti si nogometaš, mogao bi se preseliti u drugu državu iduće godine', ispričao je reprezentativac

Foto: Instagram
43 komentara

Sjeli smo u prvi kafić u centru grada i čim sam ugledao Raquel, koja je tamo radila kao konobarica, rekao sam mu da će mi ta prelijepa djevojka postati žena, rekao je hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (31) koji je s Raquel Mauri (29) proslavio četvrtu godišnjicu braka od crkvenog vjenčanja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kad je prije osam godina došao kasno navečer u Španjolsku potpisati ugovor sa Sevillom, bio je nervozan i uzbuđen pa je s bratom Dejanom otišao popiti piće. U tom kafiću radila je Raquel. Ivan tad nije znao španjolski jezik pa je tražio način kako se sporazumjeti s konobaricom. 

- Govorio sam njemački, engleski, talijanski, francuski i hrvatski, ali ne španjolski. Grozno - rekao je. Kad joj je napokon prišao, odbila ga je sa smiješkom. 

Foto: Instagram

Nakon što je Ivan potpisao za Sevillu, neumorno je posjećivao kafić u kojem je Raquel radila. Unatoč svom odbijanju, Rakitić nije odustajao. 

- Jednog mi je dana Raquel napokon objasnila zašto ne želi izaći sa mnom. 'Ti si nogometaš, mogao bi se preseliti u drugu državu iduće godine' - ispričao je reprezentativac. 

Foto: Instagram

Ipak, jednom prilikom Ivan je ispričao kako mu nikad nije direktno rekla 'ne'.

- Došao sam u siječnju, a prvi put smo izašli u kolovozu, no tijekom tih osam mjeseci ona nikada nije rekla 'ne'. Uvijek je bilo 'moram raditi', 'imam stvari za obaviti'. Jednom sam je zatekao u kafiću kad nije radila, već je sjedila sa sestrom. Pozvala me da sjednem s njima - rekao je. 

Foto: Instagram

Nakon sedam mjeseci Raquel je pristala izaći s Ivanom te su otad nerazdvojni. Naučila ga je španjolski jezik, a ubrzo je Ivan prešao igrati u Barcelonu. 

Foto: Privatni album/instagram

Vjenčali su se u tajnosti još 2013., a šest mjeseci nakon dobili su kći Altheu (5). U lipnju 2015. napravili su veliko, crkveno vjenčanje u katedrali u Sevilli. Mjesec i pol poslije dobili su drugu kćer Adaru (3). Par nerijetko jedno drugome posvećuje emotivne citate putem društvenih mreža, a Raquel je Ivanu posvetila i tetovažu nogometne lopte na stražnjici.

Foto: Harry Uzoka/Instagram

NAJGORI HOROSKOPSKI PAROVI: Ovi znakovi nikako ne idu skupa

Naši partneri pišu
Message