Show

Komentari 12

Rakitić i Raquel pozirali u kadi

Rakitić i Raquel pozirali u kadi

Par nerijetko dijeli sa svojim fanovima zaljubljene fotografije, a ovoga su puta pozirali na krovu hotela. Bivši hrvatski reprezentativac nikad nije krio koliko je zaljubljen u Španjolku

Ivan Rakitić (33) i njegova supruga Raquel Mauri (32) gotovo svakodnevno objavljuju fotografije obiteljske idile, osobito u vrijeme blagdana. Ovog su puta mnoge iznenadili fotografijama u jacuzziju s pogledom na raskošnu katedralu u Sevilli.

U tom španjolskom gradu su se i upoznali 2011. godine, kad je bivši reprezentativac potpisao za istoimeni klub, a u katedrali su se vjenčali 2015. godine. Ovog kolovoza proslavili su 10 godina veze, a na novim fotografijama Rakitić je ženi romantično poručio da 'što Sevilla da, nitko ti ne može oduzeti'.

Prije nekoliko dana na Instagramu su poželjeli Sretan Božić pratiteljima, pozirajući ispred drvca s kćerima Altheom i Adarom, čija su lica prekrili, te kućnim ljubimcima.

Na ostalim fotografijama imali smo priliku vidjeti ostatak obitelji, Raquelinu sestru i majku, a obožavatelji su u komentarima poručili kako su divna obitelj i uzvratili lijepe želje.

Najčitaniji članci