Show

Komentari 10

Ramljak je pokazala renovirani stan, pratitelje oduševila kada

Ramljak je pokazala renovirani stan, pratitelje oduševila kada

Pjevačica se sa suprugom preselila u novi stan, a tijekom renovacije bila je pod stresom. No sada je pokazala rezultate. Pratitelji su je pohvalili kako je sve sredila sa stilom, a za oko im je 'zapela' kupaonica

Pjevačica Pamela Ramljak (40) sa suprugom Mladenom Salajsterom ovo je ljeto dobila pojačanje u obitelj. Rodila je njihovo drugo dijete, djevojčicu Mariju. Izuzetno su se veselili, no bili su svjesni kako će im trebati više prostora za život. Kasnije je na društvenim mrežama otkrila kako su se preselili u naselje Fraterščica u Zagrebu.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Pamelom

Pamela uživa u novom domu, a na Instagramu je pokazala i kako ga je uredila. Sada uživa u božićnom raspoloženju. Objavila je fotografiju pa pokazala dnevni boravak u koji je postavila kamin, a ima i raskošan bor. Raznježila je pratitelje dok je 'uhvatila' supruga i kćerkicu kako spavaju na kauču.

A nakon što je uredila stan, pjevačica je uzela vremena za sebe. Opustila se uz kupku, a tom je prilikom pratiteljima pokazala i novu kupaonicu kojom su bili oduševljeni.

- Ako nisi dobar prema sebi, nećeš biti dobar niti prema drugima. Što sam starija, više cijenim trenutke opuštanja. Imam mali spa doma i baš mu se veselim - napisala je Ramljak u opis fotografije. 

Pratiteljima se naročito svidjela kada, a mnogu su je pitali gdje ju je kupila.

- Ovo je melem za dušu, svaki dio stana ti je divan. Sanjam ovakvu kadu. Kada ovo sve prođe, doći ću tebi u spa - pisali su joj u komentarima. 

Nedavno je pokazala i ostale dijelove stana, uključujući spavaću sobu i dječju sobicu te kuhinju. 

Nakon što se uselila u novi stan, Ramljak je rekla kako će pričekati s renoviranjem terase, ali da će unutrašnjost srediti. No nije joj bilo lako, a često je bila pod stresom.

No utjeha su joj bila djeca. Pamela je istaknula kako joj ništa nije bitno niti vrijedno njezinih živaca sve dok su mališani uz nju.

 

 

Najčitaniji članci