Show

Komentari 27

Ramsay 'nabio' cijenu doručka pa kritičare nazvao idiotima...

Ramsay 'nabio' cijenu doručka pa kritičare nazvao idiotima...

Njegov 'engleski doručak' sadrži dva jaja, jednu kobasicu, gljive, malo slanine, zapečeni grah i grilanu rajčicu. No mnogi smatraju kako je ipak pretjerao s cijenom

Slavni kuhar i celebrity chef Gordon Ramsay (54) početkom prosinca otvorio je luksuzni restoran u Londonu. Iznenadio je cijenama jela koje nisu za svačiji 'džep'. Kada je predstavio svoj 'engleski doručak' mnoge je iznenadio, a oni koji su ga probali razočarani su veličinom porcije, ali i cijenom, piše Mirror

POGLEDAJTE VIDEO:

Doručak u njegovom restoranu košta 19 funti (oko 155 kuna). Dobio je mnogo kritika zbog cijena, a sada je odlučio progovoriti o tome. Za strane medije rekao je kako ne misli ništa mijenjati. 

- Stojim uz njega čvrsto. Bez problema bih taj doručak pojeo na posljednjoj večeri. Ovo je pravi engleski doručak pojačan zapečenim grahom. Znate što? Ako vas brine cijena, onda si ga j**** ne možete priuštiti - rekao je Gordon.

'Engleski doručak' sadrži dva jaja, jednu kobasicu, gljive, malo slanine, zapečeni grah i grilanu rajčicu. Zbog komentara na račun cijene proslavljeni cher svoje kritičare naziva idiotima. 

U svojem restoranu Ramsay nudi i burgere, čija cijena ide i do 80 funti (oko 680 kuna). Kuhar je svoj novi restoran svojedobno predstavio na društvenim mrežama, gdje je puno ljudi oduševljeno onime što priprema. Ali su manje oduševljeni cijenama. 

- Vjerujem da će biti bolje nego igdje drugdje. Ovo je dovedeno do savršenstva. Srce mi se rastopilo, da mi je neto vrijednost jednaka vašoj tjednoj plaći, sigurno bih sutra došao u London probati taj komadić neba - neki su od komentara.

No mnogi se ipak slažu kako su cijene previše visoke.

- Vrlo čudno. Ne mogu zamisliti da je hamburger ikada dovoljno ukusan da bi opravdao tu cijenu - poručili su mu korisnici Twittera. 

 

 

 

 

Najčitaniji članci