Show

Komentari 8

Rasema o 'Ljubav je na selu': 'Nisam dobila 50 tisuća kuna, a Marku ne opraštam prevaru!'

Rasema o 'Ljubav je na selu': 'Nisam dobila 50 tisuća kuna, a Marku ne opraštam prevaru!'

Bivša farmerica je otkrila kako prema Marku još uvijek ima osjećaje, no preko prevare ne može preći. Istaknula je da u showu nije pronašla partnera, a nije ni zaradila

Rasema Vladetić iz Donjeg Lapca sudjelovala je u 10. i 13. sezoni showa 'Ljubav je na selu', no nije uspjela pronaći ljubav. Za Slobodnu Dalmaciju progovorila je o zaradi u emisiji te otkrila zašto je prekinula vezu s Markom Skelinom.

POGLEDAJTE VIDEO:

Rasema je u 10. sezoni showa bila Markova 'zlatna djevojka', no vezu su okončali još prije završetka snimanja. 

-  Marko. E to je bila ljubav. Do ušiju smo se zaljubili. I puče zbog njegove nevjere u showu. To je nešto preko čega ne prelazim, nek boli, nek puca srce, ali prijeći ne mogu. Ja sam takva, ja ne varam. Petnaest minuta nakon što me upoznao, povukao me iz gomile, odveo u šumarak i pitao hoću li se za njega udati. Rekao mi je, bit ćeš moja, Božja i ničija više - ispričala je Rasema.

- Onog trenutka kada sam ga našla s Ljubicom, nas više nije bilo. A da znaš kako smo zaljubljeni bili. Evo sada da dođe na moja vrata, ne znam što bi napravila, bi li mu poletjela u zagrljaj, ili ga izbacila. Ne znam, još uvijek postoji tu unutra emocija. Ja kad se zaljubim, to godinama ne mogu izbaciti. Zabrljao je. A ja sam sve to duboko zakopala. Stoji to unutra još - priznala je.

Ispričala je i da joj je neugodno dokazivati ljudima da je laž da je zaradila 50.000 kuna za sudjelovanje u showu. 

- Hoću to demantirati. Ništa Rasema dobila nije! Možda su nekome i platili, ali meni nisu! Jesu za neke manje troškove, za janje što sam ispekla mojim farmerima iz ove zadnje sezone. Ali potrošila sam ja pet puta više. Za svaku scenu moraš drugu obuću, drugu odjeću. Košta to. Da se dobiva toliko koliko pričaju, ne bi ja s TV-a silazila. Ali ovako nit sam sebi našla partnera, nit sam zaradila, samo sam izašla umorna. Emocionalno iscrpljena - objasnila je bivša farmerica.

 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU KEREKESH SHOWA NA NAŠEM YOUTUBE KANALU:

Najčitaniji članci