Obavijesti

Show

Komentari 52

Raskoš u Dubrovniku: Zavirite u luksuznu vilu Đurđe Tedeschi

Raskoš u Dubrovniku: Zavirite u luksuznu vilu Đurđe Tedeschi
18

Umirovljena sutkinja i domaća ikona stila, Đurđa Tesdeschi, u Dubrovniku je nedavno kupila staru vilu koju je u potpunosti renovirala prema svojim željama

Đurđi Tedeschi Dubrovnik je omiljena ljetna destinacija. Upravo zato majka jednog od najuspješnijih hrvatskih poduzetnika Emila Tedeschija (54) za svoju ljetnu rezidenciju odabrala je upravo taj grad. Umirovljena sutkinja i domaća ikona stila u Dubrovniku je nedavno kupila staru vilu koju je u potpunosti renovirala prema svojim željama.

Đurđa Tesdeschi poželjela je prostranije sobe od prvotnih pa je mijenjan tlocrt vile koja je u originalu imala više manjih prostorija. Vila ima prostrani vrt s drvenim ležaljkama za opuštanje kao i veliki bazen za relaksaciju.

Vilom dominira bijela boja što je bila njena izričita želja iako je crna boja njen zaštitini znak. Đurđa je željela i da njen ljetni dom ima puno svijetla.

- Nastojali smo da prostor izgleda što opuštenije i ležernije. Ljetnoj kući koja se naslanja na stari grad i s pogledom na more željeli smo stvoriti nonšalantni interijer neformalnim rasporedom i s puno svjetlosti - rekli su iz zagrebačkog arhitektonskog studija Franić Šekoranja koji su uredili njenu vilu, a o čemu je pisao i talijanski magazin Living – Corriere della Sera.

Vila je uređena luksuznim namještajem s talijanskim potpisom.

- Svi prostori kuće su veliki i namijenjeni druženju i opuštanju tako da je i izbor namještaja bio jednostavan – rekli su iz studija.

U svakoj prostoriji nalazi se zelenilo jer ga Đurđa Tedeschi obožava. Također velika je ljubiteljica umjetnosti, pa sobe krasi mnoštvo umjetnina, a u oko upadaju i stalci za njene osebujne šešire po kojima je prepoznatljiva.

malkovich_lisinski

Zbog svog modnog stila modni znalci nebrojeno su je puta stavljali u sam vrh najbolje odjevenih Hrvatica. Ovo ljeto u Dubrovniku se družila s 'princom sevdaha' Božom Vrećom (35), kad su oboje prošetali Stradunom odjeveni u crnom pritom ne mareći za znatiželjne poglede.

Zagreb:16. ELLE Style Awards powered by Mastercard

Đurđu Tedeschi nerijetko se može vidjeti na na društvenim događanjima poput predstava i izložbi u društvu kulturnjaka i umjetnika. Tad joj društvo najčešće pravi Josipa Lisac (69). Obje dijele strast prema avangardnom odijevanju i šeširima. Kad je u Zagrebu Đurđina omiljena jutarnja destinacija joj je Dežmanov prolaz gdje ispija svoju prvu kavu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

GAZE DRUGE DA BI USPJELI: Ovo je najzločestiji horoskopski znak