Show

Komentari 10

Raskošno slavlje kod Grubnića: Ne mogu opisati koliko si nas razveselio u zadnje četiri godine

Raskošno slavlje kod Grubnića: Ne mogu opisati koliko si nas razveselio u zadnje četiri godine

Marko je zajedno s Momčilom Gurovićem proslavio Castrov rođendan

Modni dizajner Marko Grubnić u četvrtak je proslavio rođendan kućnog ljubimca, psa Castra.

POGLEDAJTE VIDEO:

Marko je u četvrtak na Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj nasmiješenog lica pozira s dva malena psića. Grubnić je psu  pripremio tortu u obliku pseće kosti na koju je stavio svjećicu u obliku broja četiri. U pozadini se nalazilo mnoštvo cvijeća, bazen i boca šampanjca Moet.

- Sretan ti 4. rođendan, Castro. Ne mogu opisati koliko si radosti i smijeha donio u naše živote u protekle četiri godine. Tvoja dobra energija i životna radost daje nam više ljubavi nego što se riječima može opisati. Jako smo sretni što imamo tako pametnog, umiljatog, slatkog stvarnog medu! Volimo te tako puno, ti si čista, slatka, nevina radost. Tako sam zahvalan za svu tu radost koju nam donosiš svaki dan. Ti si naš vrlo poseban dječak, i mi te jako volimo. Ti si najbolji pas kojeg smo mogli poželjeti. Idemo slaviti. Ne postoji zabava kao što je zabava za pseći rođendan. Sretan rođendan, naš šarmantni prinče Castro - podijelio je Marko.

Marko je zajedno s Momčilom Gurovićem proslavio Castrov rođendan. Pozirali su zajedno sa psima sjedeći pored bazena i nazdravili povodom rođendana.

- Na današnji dan se legenda rodila. Naš dječak danas puni četiri godine. Sretan rođendan, Castro. Volimo te puno ljubljeni naš medvjediću - dodao je Marko.

U komentarima su se ubrzo nizale brojne čestitke.

- 'Nek je živ i zdrav još dugo', 'Sretan rođendan Castro', 'Preslatki su' - komentirali su pratitelji.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO-EDUKATIVNOG SERIJALA: