Obavijesti

Show

Komentari 0

Rasta skrivao marihuanu u veš mašini, sam je pokazao policiji

Rasta skrivao marihuanu u veš mašini, sam je pokazao policiji
4

Reper i dalje tvrdi kako je marihuanu koristio samo u osobne svrhe te kako je nije držao radi daljnje prodaje. Policiji je prilikom pretresa stana sam pokazao gdje se droga nalazi

VIDEO

Pjevača i repera Stefana Đurića (30), poznatijeg kao Rasta, policija je u petak uhitila s pet grama marihuane u centru Beograda. Potom su mu pretresli stan u kojem su mu pronašli još veću količinu supstanci. Određen mu je pritvor od 30 dana. 

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Rastom

Pokretanje videa...

02:53

Srpski mediji pišu kako je reper na saslušanju u Višem javnom tužiteljstvu tvrdio kako je 600 grama skanka koje mu je policija pronašla u stanu prošlog petka namjeravao koristiti samo u osobne svrhe, kao i da je supstance skrivao u veš mašini.

- Točno je da je kod mene pronađena opojna droga, ali nije točno da sam je držao radi daljnje prodaje. Ja sam umjetnik i već dugo koristim marihuanu, a i njen sam promotor jer smatram kako se treba koristiti kao lijek - rekao je Rasta.

Osim toga, priznao je kako je surađivao s policijom.

- Odveo sam ih do stana u kojem neprijavljeno boravim i pokazao im mjesto gdje se droga nalazi. Marihuana se nalazila u kupaonici u bubnju veš mašine. Nabavio sam je početkom rujna, nekih 700-800 grama. Nikome je nisam dao na korištenje. Radi sigurnosti sebe i svoje obitelji, ne želim otkriti od koga sam kupio drogu. Ne sjećam se koliko sam je platio, ali bilo je oko 2.000 eura - ispričao je reper.

Inače, blizak izvor Rasti, za srpske medije rekao je kako je reper, inače bivši suprug pjevačice Ane Nikolić (42), već godinama prkosio policiji.  

Rasta ostaje u pritvoru 30 dana
Rasta ostaje u pritvoru 30 dana

-  Ponašao se kao da za njega zakoni ne vrijede. Snimao se kako puši travu, radio je to i pred svojim djetetom i vrijeme je bilo da netko tome stane na put. Prošle godine je priveden kada je kod njega pronađeno nekoliko paketića marihuane, ali se izvukao s pričom da je to namijenjeno za osobnu upotrebu i tako je izbjegao zatvor. I sada tvrdi da je pronađena droga samo za njega, ali teško da će mu ponovno proći ta priča. Previše je tu bilo 'trave' da bismo povjerovali da je samo za jednu osobu. 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...